Τα ταμπλόιντς σφυροκοπούν τα μυαλά μας με την καραμέλα πως «οι σελέμπριτις είναι άνθρωποι σαν και εμάς» . Μέγα ψέμα. Κι ας αφήσουμε τον πλούτο, τη λάμψη και τους εκατομμύρια ακολούθους,  και ας πούμε ότι αναπνέουν, ότι λατρεύουν την πίτσα και βαριούνται το κέιλ, τσεκάρουν στο ίντερνετ τις ζωδιακές προβλέψεις και γενικά είναι και αυτοί άνθρωποι.

12 σταρ μεγατόνων που φαίνεται να έκαναν το άστρο τους όχημα και αυτη τη στιγμη που μιλάμε η  φημη τους ταξιδεύει στα πέρατα της γης. Διάβασε το ζώδιο σου και τον celebrity που του αντιστοιχεί, δες αν έχεις κάποιο κοινό και κρυφοκοίταξε από την κλειδαρότρυπα το μέλλον σου.

Κριός: Reese Witherspoon

22 Μαρτίου, 1976

Η Reese λένε πως είναι κλασική περίπτωση Κριού. Ο Κριός είναι εκ φύσεως ηγέτης, όλα τα ζώδια της φωτιάς είναι ζωηρά, γεμάτα αυτοπεποίθηση και λατρεύουν να βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχής, αλλά κανείς δεν φτάνει τον Κριό. Είναι φιλόδοξοι και δεν μπορούν να ακούνε χαζομάρες, κλασικό παράδειγμα, η Whitherspoon η οποία αντί κάτσει να ακούει τα «όχι» έφτιαξε την δική της εταιρεία παραγωγής, την Pasific Standard και αυτή τη στιγμή βρίσκεται εκεί που της αξίζει, στην κορυφή.

Οι Κριοί δεν ξέρουν τη θα πει υπομονή, είναι ξεροκέφαλο ζώδιο και σιχαίνονται να έχουν αφεντικά. Προτιμούν να στηρίζονται στις δυνάμεις τους έχοντας σαφέστατη εμπιστοσύνη στον εαυτό τους. Όπως όλοι οι Κριοί, έτσι και η Reese έχει την ικανότητα εντοπίζει ποιο είναι το πρόβλημα, που στην περίπτωση της ήταν η ελλειπής γυναικεία παρουσία στον κινηματογράφο. Η ηθοποιός και υπερ επιτυχημένη παραγωγός δήλωσε σχετικά με αυτή της την απόφαση “δεν μπορούσα να γυρίσω προς τους άνδρες κάνοντας την ερώτηση “και τι κάνουμε τώρα;”Αν θες να κάνεις κάτι, κάνε το μόνη σου”. Τώρα εκείνη τρέχει μια τεράστια εταιρεία παραγωγής η οποία απαρτίζεται από έναν στρατό ανεξάρτητων γυναικών. Η ίδια λεει πως η ιδανική ηγέτιδα για εκείνη έχει τα εξής χαρακτηριστικά: είναι έντονη, μαχητική, με άγριες διαθέσεις και έτοιμη πάντα να ζήσει τον θρίαμβο.

Αυτή είναι η γυναίκα που ξέρει τι της γίνεται, ξέρει τι θέλει και πώς να μην εξαρτάται από κανέναν η τύχη της και διατηρεί τον ρεαλισμό της. Μια Κριός είναι κα γη γυναικα ασυμβίβαστη, με ακούραστο βλέμμα και γεμάτη δυναμισμό.

Ταύρος: Αdele

5 Μαίου 1988

Δεν είμαι πολύ σίγουρη πως η Adele έχει τον οποιδήποτε δεσμό με την γη και τους περιορισμούς της βλέπε βαρύτητα αφού η φωνή της  είναι ουράνια. Το ταλέντο της φερμένο από άλλο κόσμο. Ποιος δεν βαλάντωσε με το άλμπουμ 21, ποιος δεν λάτρεψε τo mush up που έκανε το Glee στο Rumor Has It και το Someone Like You, άσχετο, αλλά αυτή τα έγραψε. Εξαφανίζεται για 5 περίπου χρόνια αφήνοντας ένα τεράστιο, μη ανθρώπινο κενό πίσω της. Ε, αυτή είναι και η μαγεία του Ταύρου. Φεύγει και σου λείπει πριν καν κλείσει η πόρτα.

Ο Ταύρος έχει κυβερνήτη του την Αφροδίτη, τον πλανήτη της αγάπης και του πάθους – και επίσης είναι μια σφραγίδα ότι πατάει στη γη, πράγμα που κάνει αυτο το ζώδιο  πεισματάρικο και να αναζητά για τα πάντα το λόγο. Η Adele είναι ο τέλειος συνδυασμός αυτών των δύο στοιχείων. Έχει την δυναμη να δημιουργεί όμορφα πράγματα που σου ξυπνάνε τις αισθήσεις, αφού δημιουργεί μια σαρωτική τέχνη. Είναι ικανός να εστιάσει έντονα και δεν πρόκειται να βιαστεί ή να τον εξαναγκάσει κάποιος.

Έχει τον έλεγχο της κατάστασης και η δημιουργικότητα του τον οδηγεί στο να παίρνει τις αποφάσεις του. Επίσης έχει χιούμορ. Σε κάνει να αισθάνεσαι πως είναι σταρ με όλα τα ανθρώπινα συναισθήματα που δεν φοβάται να τα εκφράσει με τον τρόπο που θέλει.  Ένας πραγματικός Ταύρος δεν  πολυνοιάζεται  να δείχνεται.

Δίδυμος: Kendrick Lamar

17 Ιουνίου, 1987

Ένα ζώδιο μια ιστορία. Πολλοί από τους αγαπημένους μας καλλιτέχνες είχαν τον ήλιο τους στους Διδύμους, ονόματα όπως o Kanye West.Οι Δίδυμοι είναι συχνά υπέρ-αναλυτικοί, έχουν ανησυχίες, είναι ακούραστοι και ευέξαπτοι. Λατρεύουν τα ωραία ρούχα αλλά τρανό, αρχετυπικό παράδειγμα αυτού του ζωδίου είναι ο πρωτοπόρος στο είδος της μουσικής που κάνει ο Kendrick Lamar. Ακόμα και αν ο Kanye περιγράφει τον εαυτό του ως “ολοκληρωμένο Δίδυμο” μερικοί πιστεύουν πως είναι μια ανώριμη εκδοχή του ζωδίου. Αμφιταλαντεύεται μεταξύ ιδιοφυούς παραγωγικότητας και ανεξέλεγκτης επιθετικότητας.

Από την άλλη μεριά, έχουμε το φαινόμενο Lamar, ο οποίος είναι το μέλλον της μουσικής βιομηχανίας. Γράφει εύγλωττα εμπνευσμένα έργα που έχουν όντως πράγματα να πουν με εξαιρετική συνεκτικότητα. Το 2015 είχε δηλώσει στον Guardian πως κερδίζει τις μάχες που δίνει με την παρορμητικότητα και τον διχασμο. Δημιουργεί έργα εύγλωττα και εμπνευσμένα. ” Έχω να τσακωθώ από τότε που ήμουν μικρός. Το να κάνω μουσική είναι ο τρόπος μου να αποφεύγω τις συγκρούσεις. ” Τα ακούς Δίδυμε; Υπάρχουν πάντα δύο πλευρές.

Ο Kendrick είναι χωρίς αμφιβολία ο καλύτερος ράπερ εν ζωή μέχρι αυτή τη στιγμή που μιλάμε. Παίζει και εναλλάσσει αυτά που γράφει απρόσκοπτα με τη μουσική του. Έχει το ταλέντο να δημιουργεί μια έξυπνη, περίεργη και συγκεκριμένη γκάμα συναισθημάτων – πράγμα που τον κάνει τον αληθινό “απόλυτο Δίδυμο”.

Kαρκίνος: Selena Gomez 

22 Iουλίου 1992

selena gomez interview GIF

Την είδαμε πρώτη φορά το 2007 στους δέκτες μας ως μια από τις πριγκίπισσες της Disney και ανήκει στους πρωτομάστορες του squad της καθόλου αγαπημένης μας Taylor Swift. Την είδαμε τέλος πάντων να μεγαλώνει, να εξελίσσεται, να προχωρά, να τα φτιάχνει με τον Justin Bieber, να χωρίζει, να τα φτιάχνει με τον Weeknd και να τον παρατά αυτόν και το κουτάβι που πριν 3 μήνες αγόρασαν για να τρέξει πάλι στην αγκαλιά του Bieber σαν σωστή Belieber. Τι σημαίνουν όλα αυτά; τίποτα. Oι φίλοι της την χαρακτηρίζουν ως ατελή τέλεια, πράγμα που είναι το σήμα κατατεθέν του Καρκίνου. Πως να αντισταθείς σε τόση χαριτωμενιά και στο σέξινες που εκπέμπουν; Περίπλοκοι άνθρωποι, γεμάτοι μυστήριο που ο κόσμος ποτέ δεν πρόκειται να τους γνωρίσει στ’ αλήθεια.

Οι Καρκίνοι είναι γνωστοί ως ώριμοι, πνευματικοί, με καλλιτεχνικές κλίσεις. Είναι αρκετά συναισθηματικοί. Είναι γενναιόδωροι, στοργικοί και σκύβουν στο πρόβλημα σου. Πραγματικοί φίλοι. Πραγματικά νοιάζονται, η Selena είναι έτσι, φαντάσου ότι έχει στενή επαφή με τους φανς της και νοιαζεται για εκείνους. Τουλάχιστον αυτή τη φήμη έχει στο Χόλιγουντ. Έχει καλή αύρα και αυτό είναι κλασικό δείγμα για αυτό το ζώδιο, το χαρακτηριστικό που τους κανει αξιολάτρευτους.

Λεων: Kylie Jenner

10 Αυγούστου 1997

Τι άλλο θα μπορούσε να είναι; Μόνο ένας Λέοντας θα κρατούσε έτσι μια φήμη να αιωρείται. Αυτή είναι η δύναμη του πραγματικού Λιονταριού. Είναι βασιλιάδες, διοικούν το βασίλειο και το ζωδιακό. Είναι κολλημένοι με τον εαυτό τους, τον λατρεύουν και αυτή η αγάπη κυλάει στις φλέβες τους. Είναι πραγματικότητα, ένας τυπικός Λέοντας δέχεται με ευχαρίστηση την φιλοφρόνηση και την αναγνώριση, ωστόσο συχνά εμφανίζει ένα πιο εύθραυστο εγώ. Η Kylie είναι ένα εξαίρετο παράδειγμα Λέοντα που έχει μεγαλώσει μέσα στην έκθεση και στο εκτυφλωτικό φως που η mamanger Jenner την έχει γαλουχήσει.

Καταφέρνει να κρατάει με μαεστρία πάνω της τα φώτα και η ύπαρξη της είναι μια μελέτη με θέμα “feeling youself” . Θα μπορούσαμε να πούμε πολλά για το πως η Kylie αυτή τη στιγμή καθοδηγεί μια ολόκληρη γενιά στο πως θα ντύνεται, πως θα συμπεριφέρεται και τι κραγιόν θα φορέσει. Η μικρότερη Kardashian είναι μια πραγματική λιονταρίνα από πολλές απόψεις. Μαγνητίζει στα σίγουρα, δεν ακολουθεί το μονοπάτι των αδερφών της, αλλά χαράζει με την πολύτιμη βοήθεια της μαμάς της τα δικά της business plans και είναι μια υπολογίσιμη δύναμη στην κοσμετολογία. Αυτή η νεαρή πανέξυπνη επιχειρηματίας, μιλάει ανοιχτά χωρίς να φοβάται. Μάλιστα στο κόμπλεξ που είχε με τα χείλη της και την εγχείρηση που έκανε για να τα φουσκώσει δήλωσε “Ήταν πάντα η ανασφάλεια μου, το έκανα αυστηρά για μένα΅ και μετά έφτιαξε μια αυτοκρατορία με λατρεμένες αποχρώσεις κραγιόν, που μόνο μια Λέαινα θα μπορούσε να χτίσει.

Παρθένος: Zendaya

1 Σεπτεμβρίου 1996

Το κορίτσι αυτό είναι 21 και τα έχει καταφέρει μια χαρά. Η μικρή αυτή ξεκίνησε ως πριγκίπισσα στο κανάλι της Disney και στα 16 της μεταμορφώθηκε στην Super Awasome Katy, μια δυναμική ηρωίδα, μαθηματική διάνοια η οποία δούλευε ως κατάσκοπος. Μπορεί να τραγουδήσει ,να χορέψει, μπορεί να κάνει εξώφυλλα,  και μάλιστα παίρνει μέρος σε μια από τις μεγαλύτερες σάγκα με σούπερ ήρωες. Πως αλλιώς μπορείς να περιγράψεις αυτή τη συγκρότημένη Παρθένο; Οι Παρθένοι είναι υπερ-αναλυτικοί, λατρεύουν τη λεπτομέρεια μπορούν να σκεφτούν και να κάνουν αυτοκριτική. Ξέρουν να δουλεύουν σκληρά αλλά δεν το κάνουν για την ψυχή της μάνας τους, είναι όντως φιλόδοξοι. Ξέρει τι κάνει, είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα για τα μικρότερα κορίτσια που την έχουν πρότυπο, κάνει σοβαρές εμφανίσεις και δείχνει να είναι σίγουρη για τον εαυτό της. Είμαστε σίγουρες πως άνθρωποι με αυτές τις αρετές μόνο μπροστά μπορούν να πάνε.

Ζυγός: Hasley

29 Σεπτεμβρη του 1994

Το Billboard την έχει χαρακτηρίσει ως το progressive αστέρι της ποπ. Έχει μιλήσει ανοιχτά για καυτά ζητήματα όπως οι bisexual, για φυλετικές διακρίσεις αλλά και  την διπολική διαταραχή. Τον Αύγουστο είχε δηλώσει πως «Ο διαχωρισμός που βιώνω σαν προσωπικότητα που καταντά κάπως ειρωνικός, γιατί είμαι Ζυγός, είμαι κολλημένη με την ισορροπία.” Η αυτογνωσία της Halsey είναι υποδειγματική. Η αρμονία και η ελαστικότητα που παρουσιάζει αυτό το ζώδιο στις περιστάσεις,δημιουργεί  τη φήμη ότι έχουν γεννηθεί για να ευχαριστούν τους πάντες, είναι τόσο υπερβολικά προσαρμοστικοί και αφομοιώνουν γρήγορα νέες συνήθειες, είναι αυθεντικοί, αλλά και «εύκαμπτοι» Όπως η ίδια η Halsey δήλωσε στο Pop Justice, «Δεν θέλω να είμαι μια καλλιτέχνης που το έργο της στηρίζεται πάνω σε πιασάρικα στιχάκια του τύπου «Είμαι πιο πολυδιάστατη από σένα»

Οι Ζυγοί είναι σαν να φοράνε γυαλιά με πολυεστιακό φακό. Για να είναι δίκαιοι πιάνουν το ζήτημα που προκύπτει από όλες τις πιθανές πλευρές τους και το εξετάζουν σε βάθος. Σε αυτή τη βάση η Hasley ανοίγει το μικρόφωνο και μιλάει δυνατά για τον σεξισμό στη μουσική βιομηχανία, προβάλλει βίντεο με ζευγάρια που φιλιούνται στα λάιβ της όταν παίζει το κομμάτι Strangers, ένα τραγούδι που μιλά για τον έρωτα ανάμεσα σε δύο κορίτσια.

Ο τυπικός Ζυγός έχει σαν κινητήριο δύναμη την αγάπη. Κυβερνήτης του είναι η Αφροδίτη και μέσα στο κεφάλι τους κατοικεί η ιδέα της αδελφής ψυχής την οποία και ψάχνει. Δεν είναι διαχυτικός, δεν θα μπει σε ένα love story «με τη μια» αλλά θα πάρει την αφορμή από ένα γεγονός για να δημιουργήσει κάτι.

Σκορπιός: Lorde

7 Νοέμβρη, 1996

Σκορπιός, ο αποφασισμένος του ζωδιακού, κυκλοφορεί με το jacket ριγμένο στην πλάτη. Η Lorde αποκαλεί την εαυτό της μάγισσα, ή απλά είναι παγκοσμίως γνωστή από τα 16 χάρη στο  «για πάντα άβολη φορώντας κοστούμια και κάνοντας μόνο γκριμάτσες» ή απλά γράφει στίχους όπως “in all chaos there is calculation / dropping glasses just to hear them break». Επιλέγει για καλλιτεχνικό της όνομα μια λέξη που συμπληρώνει το δράμα της θρησκείας, θέματα δουλείας και μια γερή δόση ειρωνείας. Lorde. Πραγματική Σκορπιός.

Ο Σκορπιός έχει ανεπτυγμένη την αίσθηση της δηκτικότητας. Μπορείς να τον πεις και μυστηριώδη και μπορείς να τον παρεξηγήσεις εύκολα.Ένας τυπικός Σκορπιός έχει εξελίξει τόσο την διάνοια, αλλά και την πνευματικότητα. Όταν η Lorde έβγαλε το Royals το οποίο οι κριτικοί αποθέωσαν κανένας δεν πίστευε ότι αυτές οι κουβέντες βγήκαν από το στόμα μιας έφηβης. Η Lorde σαν Σκορπιός είναι σύνθετη προσωπικότητα. Επιλέγει να αποκαλύψει αυτή την ευαισθησία μέσα από τα κομμάτια.

Ως ένας υγιής, καλά προσαρμοσμένος Σκορπιός, η Lorde βρήκε την τέλεια διέξοδο για την ιδεοληπτική, και την αυτοκαταστροφική φύση του ζωδίου της – και το χρησιμοποίησε για να μεταμορφώσει τον εαυτό της, να ανυψώσει τα συναισθήματά της και να εμπνεύσει τους άλλους.

Τοξότης: Nicki Minaj

Το σήμα κατατεθέν του Τοξότη είναι ότι αφήνει παντού το στίγμα του– όπου και αν βρεθεί, αφήνει λίγη από τη λάμψη του. Για τη  Nicki Minaj, δεν είναι απλά ένα μικρό στίγμα. Όλος ο πλανήτης χορεύει το Monster και τόσο άλλα. Είναι αυτή τη στιγμή η πιο υπεραστική fem rapper. Οι Τοξότες λοιπόν είναι ευαίσθητοι και χαρισματικοί. Η Minaj είναι κλασικό δείγμα Τοξότη. Είναι αισιόδοξη, έχει μεγάλη εμπιστοσύνη στον εαυτό της, είναι γεμάτη αυτοπεποίθηση και δεν μασάει τα λόγια της.

Μιλάμε για ατελείωτη φιλοδοξία, είναι δημιουργικοί άνθρωποι, λαμπεροί, διαθέτουν μια τσιχλοφουσκέ ροζ αύρα και μια γλυκύτητα που τους κάνει υπερβολικά χαριτωμένους. Είναι υπερβολικά ταλαντούχοι και τους αρέσει να πιάνουν την κορυφή που έχουν στοχεύσει με το βέλος τους. Φλερτάρουν και το κάνουν καλά και θες να βρίσκεσαι δίπλα τους.

Αιγόκερως: Michelle Obama

17 Ιανουαρίου 1964

Η Michelle Obama είναι πάντα προσγειωμένη, μια πρακτική, ικανή γυναίκα. Πράγματα που τα περιμένεις από ένα ζώδιο της γης. Πάνω από όλα υπήρξε μια άψογη Πρώτη Κυρία. Πέρασε οκτώ χρόνια κάνοντας μια δουλειά  με την μαεστρία που μόνο ένας Αιγόκερως μπορεί να φέρει εις πέρας. Ο Barack Obama έχει δηλώσει για εκείνη πως ποτέ δεν της άρεσε αυτή η ζωή. Είναι μάλλον αλήθεια. Ο Αιγόκερως είναι φτιαγμένος για να βρίσκεται πίσω από την κάμερα. Είναι ειλικρινής και μεθοδικός και διαθέτεί ένα γενναιόδωρο πνεύμα. Είναι στη φύση του Αιγόκερου να κολλάει στο έδαφος να μην παρατάει τίποτα στη μέση και να κρατάει τον λόγο του. Λατρεύει όμως να αποδεικνύει στους άλλους ότι κάνουν λάθη.

Υδροχόος: Harry Styles

1 Φεβρουαρίου. 1994

Ο Harry Styles χωρίς να το συνειδητοποιεί είναι κλασικό δείγμα Υδροχόου.  «Κλαίω μερικές φορές κατά τη διάρκεια του λάιβ, το βρίσκω πάρα πολύ συναισθηματικό, με ένα cool τρόπο» έχει δηλώσει. Μόνο ένας Υδροχόος θα έλεγε μια τέτοια φράση, με αυτό τον τρόπο. Οι Υδροχόοι είναι ανοιχτόμυαλοι, περίεργοι, και προσαρμόσιμοι άνθρωποι. Τους αρέσει η επανάσταση, η επανεξέταση και η επανεφεύρεση των πραγμάτων. Ο Harry Styles  είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα, αφού αφήνοντας πίσω τους One Direction, μας έδειξε μια άλλη του πλευρά. Τους αρέσει το καινούριο και είναι πάντα τόσο ευρηματικοί. Τους αρέσει να ορίζουν το δικό τους ύφος και να στέκονται μοναδικά στο χώρο. Είναι πανέξυπνοι, μιλάνε ανοιχτά για ζητήματα που καίνε και είναι πάντα μα πάντα έτοιμοι να σε ακούσουν.

Ιχθύς: Rihanna

20 Φεβρουαρίου, 1988

Το τελευταίο στο ζωδιακό, είναι το στερεοτυπικό ονειροπόλο weirdo. Το μυαλό είναι πάντα πάνω από τα σύννεφα. «Bitch Better Have My Money»  και «they tell you that I was a savage? / Fuck your white horse and a carriage» Ναι, Rihanna. Σίγουρα δεν τους λες και στίχους γεμάτους ευαισθησία, αλλά καλύπτουν ένα άλλο χαρακτηριστικό του ζωδίου αυτού, δεν τους νοιάζει τι λέει ο κόσμος για εκείνους. Σκέψου απλά την οπτική της στη μόδα, είναι η μόνη σταρ του Χόλιγουν που το γλεντάει, έχει βρει τον τέλειο μηχανισμό και η φράση που της ταιριάζει «είναι άσχημο, μέχρι να το φορέσει η Riri.» Κάνει αυτό που θέλει, όπως το θέλει. Αυτό το κορίτσι ξέρει να μιλάει χωρίς περιστροφές όπως ένας κλασικός Ιχθύς, οι αρνητικές εκφράσεις, εδώ έχουν αιχμηρή αλλά και σοφή χρήση.