Τι σου έρχεται κατευθείαν στο μυαλό όταν σκέφτεσαι τον ανάδρομο Ερμή; Είναι ένας καταιγισμός από πρώην που επιστρέφει για να σε στοιχειώσει; Μήπως οι ξεχασμένες δουλειές που απλώνονται πάνω στο γραφείο σου και τα ραντεβού στα οποία έχεις ήδη αργήσει; Ο ανάδρομος του φετινού καλοκαιριού θα είναι ο χειρότερος για τρία συγκεκριμένα ζώδια και ίσως ανήκεις σε ένα από αυτά. Σκέψου το όμως περισσότερο σαν ένα ξεβόλεμα και όχι σαν κάτι συνταρακτικό. Η ανάδρομη τροχιά του Ερμή λαμβάνει χώρα τρεις με τέσσερις φορές το χρόνο που σημαίνει ότι δεν είναι και μεγάλη υπόθεση. Επίσης, ο Ερμής -ο πλανήτης της επικοινωνίας- είναι γνωστός για τα κόλπα του οπότε όταν ξεκινάει η ανάδρομη πορεία ξεκινά και το χάος για αυτό προσπάθησε να το διασκεδάσεις.

Δίδυμος: μπορεί να αντιμετωπίσεις ματαιώσεις στα οικονομικά σου

Από τη στιγμή που ο Ερμής είναι ο κυβερνήτης σου, η ανάδρομη πορεία του θα σε βάλει σε μια διαδικασία. Είναι κάτι που πάει μαζί με το ότι είσαι Δίδυμος. Αυτό το διάστημα θα νιώσεις αγχωμένη καθώς αυτή η διέλευση θα “χτυπήσει” τον τραπεζικό σου λογαριασμό. Να είσαι προσεκτική με τον τρόπο που ξοδεύεις τα λεφτά σου γιατί μπορεί να αναλάβεις μια οικονομική δέσμευση που αργότερα μπορεί να μετανιώσεις ή να καταλήξει σε κακή διαχείριση του εισοδήματός σου. Σκέψου τις μεγάλες αγορές σε αυτή τη φάση και μη θαμπώνεσαι από την ευκαιρία χωρίς να βλέπεις τα ψιλά γράμματα.

Λέων: μπορεί να αντιμετωπίσεις δύσκολες, καταπιεσμένες αναμνήσεις

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή ίσως είναι ένα βάρος στην καρδιά σου. Μπορεί να σου ανοίξει πληγές που νόμιζες ότι είχαν κλείσει για τα καλά και να σε κάνει να συνειδητοποιήσεις ότι δεν είχε ξεπεράσει το τραύμα. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα σε στοιχειώνουν για πάντα. Σημαίνει ότι έχεις μια ευκαιρία να καταλάβεις επιτέλους τι πήγε λάθος και να γιατρευτείς μέσα από αυτή τη διαδικασία. Ίσως είναι η στιγμή να μιλήσεις για μια ανάμνηση που σε καταπίεζε ή να καταλάβεις το βάθος αυτού που πέρασες. Σε κάθε περίπτωση, θα σε απελευθερώσει.

Παρθένος: μπορεί να νιώσεις αποξενωμένη από όλους τους φίλους σου

Γιατί ξαφνικά νιώθεις τόσο μακριά από τους ανθρώπους της ζωής σου; Απομακρύνεσαι από την κοινωνική σου ζωή ή νιώθεις ότι η κοινωνική σου ζωή απομακρύνεται από σένα;  Η αλήθεια είναι ότι είναι απολύτως λογικό να απομακρύνεις συγκεκριμένους ανθρώπους που σου δυσκολεύουν τη ζωή. Μπορεί να συνειδητοποιείς ότι είναι ώρα να κάνεις νέους φίλους ή ότι πρέπει να είσαι ευθύς με αυτούς που συναναστρέφεσαι. Δυστυχώς, το ζώδιό σου έχει κυβερνήτη τον Ερμή που σημαίνει ότι η ανάδρομη τροχιά του θα σε επηρεάζει πάντα. Ευτυχώς είναι μια συνθήκη που δεν διαρκεί παραπάνω από τρεις εβδομάδες και πάντα θα βγαίνεις από αυτό πιο δυνατή.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below