Μετά από 15 χρόνια στον Αιγόκερω, ο Πλούτωνας επιτέλους κάνει το πρώτο του βήμα στον Υδροχόο, φέρνοντας θετική ενέργεια που μπορεί να αλλάξει ζωές. Ο Άρης, ο πλανήτης της δράσης και της φιλοδοξίας, επίσης υπόσχεται θετικές εξελίξεις, ενώ ο Ουρανός και η Αφροδίτη συμμαχούν για να ταράξουν την επιφάνεια. Για όλους αυτούς, και πολλούς ακόμα λόγους, ίσως νιώθετε ότι κάτι αλλάζει. Ειδικά αν ανήκετε στα παρακάτω ζώδια, σήμερα, 24 Μαρτίου, σας περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις.

Σκορπιός: Ο Ταύρος, που κυριαρχεί στον έβδομο οίκο σας, τον οίκο των σχέσεων, υπόσχεται αλλαγές στην προσωπική ζωή σας που μπορεί να συνδέονται με τις κινήσεις του Πλούτωνα, ο οποίος με τη σειρά του μετακινήθηκε στον Υδροχόο, το ζώδιο που ελέγχει τον τέταρτο οίκο, του σπιτιού και της οικογένειας. Μέχρι τώρα, παρόλο που έχετε δουλέψει πολύ στους τομείς των προσωπικών και οικογενειακών σχέσεών σας, προσπαθώντας να θεραπεύσετε πληγές του παρελθόντος, νιώθετε ότι οι αλλαγές δεν είναι αρκετές. Σήμερα αρχίζετε να αισθάνεστε ότι κάτι κινείται προς την κατεύθυνση που θέλετε – αν και πρέπει να παραδεχτείτε ότι δεν ξέρετε ακριβώς τι σας περιμένει στην επόμενη γωνιά του δρόμου.

Ταύρος: Η Σελήνη, η Αφροδίτη και ο Ουρανός φέρνουν δράση και ενέργεια στον πρώτο οίκο σας. Ο τρόπος σκέψης και οι ανάγκες σας αρχίζουν να αλλάζουν και δεν έχετε άλλη επιλογή παρά να χτίσετε τη ζωή σας πάνω σε αυτό που είστε πραγματικά. Ήρθε η στιγμή να απαλλαγείτε από την τάση να ικανοποιείτε διαρκώς τους άλλους, και να αγκαλιάσετε τον εαυτό σας – το χρειάζεστε πραγματικά. Ήρθε η στιγμή να βουτήξετε στα πάθη και τα συναισθήματά σας. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα απαρνηθείτε τη λογική σας, αλλά ότι θα βρείτε τη χρυσή τομή.

Υδροχόος: Ο Πλούτωνας μπορεί να έχει συνδεθεί με τον Κάτω Κόσμο, αλλά η μετακίνησή του στον Υδροχόο σας ωθεί να κάνετε ένα βήμα προόδου. Τώρα έρχεστε αντιμέτωποι με την πρόκληση να αλλάξετε τον εαυτό σας και τη ζωή σας, ακόμα και με τρόπους που δεν είχατε φανταστεί μέχρι σήμερα. Ως άνθρωπος της δράσης, μερικές φορές ξεχνάτε τι χρειάζεστε πραγματικά, είναι σημαντικό όμως να το θυμηθείτε, ειδικά σήμερα, που οι πλανήτες ενεργοποιούν τον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας. Ίσως ανακαλύψετε μάλιστα ότι το πιο εκπληκτικό πράγμα που μπορεί να σας συμβεί είναι αυτό που δεν ξέρατε ότι θέλετε. Θα εξελιχθείτε προς διάφορες κατευθύνσεις, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά μια σταθερή σχέση και συμβίωση, απολαμβάνοντας την αγάπη με τους δικούς σας όρους.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below