Από τις 23 Σεπτεμβρίου έως και τις 23 Οκτωβρίου τα γενέθλιά τους εορτάζουν οι Ζυγοί. Ανεξάρτητα από το ζώδιό σας αυτή η περίοδος είναι η κατάλληλη για να ζήσετε όμορφες στιγμές και να νιώσετε καλά με τον εαυτό σας. Αφιερώστε λίγη από την ενέργειά σας στην προσωπική σας φροντίδα ή τη φροντίδα του χώρου σας και αφήστε στην άκρη τις τύψεις και τις πολλές σκέψεις. Αυτή είναι η στιγμή για να εντυπωσιάσετε με τη γοητεία σας, αλλά και να κάνετε μια ενδοσκόπηση, ώστε να δείτε πιο ξεκάθαρα πώς σας επηρεάζουν αποφάσεις που πήρατε στο παρελθόν.

Ποια ζώδια επηρεάζονται περισσότερο;

Κριός

Ο Ζυγός βρίσκεται απέναντί σας και φωτίζει τον 7ο οίκο σας, αυτόν των σχέσεων και του έρωτα. Η γοητεία σας θα μαγεύει και όλοι θα θέλουν να βρίσκονται κοντά σας. Η όρεξη για εξόδους ανεβαίνει και οι γνωριμίες αυξάνονται. Προσπαθήστε, όμως, να βρείτε ισορροπία ανάμεσα στα όνειρα και την πραγματικότητα, καθώς μερικές πρακτικές δυσκολίες μπορεί να προκύψουν.

Παρθένος

Νιώθετε την αλλαγή να συμβαίνει. Στην καθημερινότητα και στη σκέψη σας. Θέματα αυτοπεποίθησης σας απασχολούν, αν και δεν θα έπρεπε να είστε τόσο σκληρές με τον εαυτό σας. Ξεπεράσατε δυσκολίες και τώρα ξεκινάτε με νέες βάσεις και πολύ πιο σοφές. Η εποχή του Ζυγού ήρθε για να σας υπενθυμίσει πως αξίζετε.

Ιχθύς

Αυτόν τον μήνα η συναισθηματική φόρτιση «χτυπά κόκκινο». Ο Ήλιος από τον Ζυγό φωτίζει τον οίκο των φλερτ, γι’ αυτό και θα δείτε τις γνωριμίες να αυξάνονται και τη λίμπιντό σας να ανεβαίνει. Προσπαθήστε να μην συγχέετε συναισθήματα με εφήμερες καταστάσεις και να θυμάστε πως είναι καλύτερο να ζούμε τη στιγμή.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below