Οι περισσότεροι θέλουν να ζουν σχέσεις γεμάτες περιπέτεια και πάθος. Επιθυμούν να βιώνουν στιγμές που θα χαραχτούν για πάντα στην μνήμη τους. Κάποια ζώδια μπορούν να τις προσφέρουν, καθώς φημίζονται για τα έντονα συναισθήματά τους, ενώ άλλα είναι γνωστά ως τα πιο… ξενέρωτα. Πάει ο νους σας στο ποια μπορεί να είναι;

Ταύρος

Υπομονή, υπομονή, υπομονή. Όση περισσότερη μπορείς να αντέξεις. Αρκετά επιφυλακτικός ο Ταύρος, για να εκδηλωθεί πρέπει να νιώσει εμπιστοσύνη, μετά να νιώσει άνετα, μετά να βρεθεί σε χώρο που του αρέσει, μετά να ξέρει ότι σου αρέσει και πάει λέγοντας. Ξενερώνεις ή όχι;

Λέων

Ποιος θα το πίστευε; Ο βασιλιάς του ζωδιακού να βρίσκεται σε αυτή τη λίστα. Κι όμως. Δεν είναι ότι οι Λέοντες δεν είναι καλοί στο κρεβάτι, αλλά σκέφτονται τόσο πολύ τον ευατό τους, την εικόνα και το τι θα πει ο άλλος που καταντάει κουραστικό και… ξενερωτικό.

Παρθένος

Έχει ξεκινήσει τα παράπονα πριν καν βρεθείτε στο κρεβάτι. Γιατί δεν έχεις τα σεντόνια σετ και γιατί άφησες το φως αναμμένο; Ό,τι και να προτείνεις θα έχει κάποιο αρνητικό χαρακτηριστικό και σιγά σιγά η φλόγα -και εσύ- θα σβήσει.

Αιγόκερως

Ως παιδί της λογικής δύσκολα θα εκδηλώσει τα συναισθήματά του. Προτιμά να παραμένει προσγειωμένος και να ξέρει ποιο θα είναι το επόμενο βήμα του. Είναι αρκετά ερωτικός, αλλά ακόμα και το κρεβάτι αποτελεί ρουτίνα για αυτόν και έτσι βάζει πρόγραμμα μέχρι και σε αυτό.

Ιχθείς

Θα ενθουσιαστείς στην αρχή, αλλά μετά ετοιμάσου για μεγάλη ξενέρα. Υπερβολικά συναισθηματικοί και ευαίσθητοι οι Ιχθείς μπορεί να βάλουν τα κλάματα ακόμα και κατά τη διάρκεια του σεξ. Προσπαθούν να χειραγωγήσουν τον άλλο με κάθε τρόπο, χωρίς να τους ενδιαφέρει ο χρόνος ή ο τόπος που θα το κάνουν.

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below