Είσαι μόνη και θέλεις να βγεις ραντεβού κατά τη διάρκεια του ανάδρομου Ερμή; Σου ευχόμαστε καλή τύχη και ειδικά αν αυτός που σε ενδιαφέρει ανήκει σε ένα από τα παρακάτω τρία ζώδια. Ο Ερμής θα παραμείνει ανάδρομος μέχρι και τις 12 Ιουλίου και για αυτό αν επιμένεις να βγεις με ένα ζώδιο του αέρα καλύτερα να έχεις σχέδιο διαφυγής στην περίπτωση που θα σου ακυρώσουν το ραντεβού τελευταία στιγμή. Σύμφωνα με τους αστρολόγους, ο Δίδυμος, ο Ζυγός και ο Υδροχόος είναι πολύ πιθανό να σε ακυρώσει κατά τη διάρκεια του ανάδρομου. Αν ήταν αλλοπρόσαλλοι από πριν, με την επιρροή του ανάδρομου μπορεί να το διαπιστώσεις σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό.

Γνωρίζοντας όμως όλα αυτά τα δεδομένα μπορεί να είναι πιο εύκολο για σένα. Είναι λιγότερο περίπλοκο αν το ραντεβού σου ακυρώθηκε τελευταία στιγμή σε μια περίοδο που ο άλλος δεν είναι απόλυτα ο εαυτός του. Δεν θα το πάρεις τόσο προσωπικά. Αν όμως δεν θες και να μπεις σε όλη αυτή τη διαδικασία απλά μη βγεις ραντεβού με ένα από τα παρακάτω ζώδιο -τουλάχιστον όχι πριν τις 13 Ιουλίου.

Δίδυμος

Είναι ένα από τα πιο αλλοπρόσαλλα ζώδια. Θα ήταν πραγματική έκπληξη αν τον έβλεπες να ακολουθεί κατά γράμμα το πλάνο. Κάνει συνήθως αυτό που του βγαίνει και έχει την τάση να αλλάζει γνώμη αρκετά. Όταν ο κυβερνήτης του, ο Ερμής, είναι ανάδρομος μπορεί να τον τρελάνει. Ίσως σε αυτή τη φάση να μην είναι όσο έξυπνος και γοητευτικός είναι συνήθως. Μπορεί να είναι περισσότερο αναποφάσιστος απ’ ότι είναι συνήθως. Μόνο αν είναι τρελά ερωτευμένος μαζί σου υπάρχει πιθανότητα να μην ακυρώσει το ραντεβού σας σε αυτή την περίοδο.

Ζυγός

Με κυβερνήτη την Αφροδίτη, είναι κορταδόρικος, διασκεδαστικός, κοινωνικός και τα ραντεβού μαζί του είναι απίθανα. Ωστόσο, έχει μεγάλο θέμα όταν πρόκειται για πρόγραμμα. Του αρέσει να έχει τους άλλους ευχαριστημένους, δεν θέλει να λέει όχι σε κανέναν και μπορεί να είναι λίγο ξεχασιάρης καμιά φορά. Δεν είναι απίθανο να έχει κανονίσει δύο διαφορετικά πράγματα για το ίδιο βράδυ οπότε εξαρτάται από αυτόν να αποφασίσει σε ποιο θα πάει. Στο ίδιο μήκος κύματος με τον Δίδυμο, έχει την τάση να πηγαίνει πίσω μπρος με τις αποφάσεις του. Αν κάτι μεγάλο και ενδιαφέρον εμφανιστεί την ημέρα του ραντεβού, δεν θα έχει πρόβλημα να σε γειώσει την τελευταία στιγμή. Αν βέβαια ενδιαφέρεται, θα προσπαθήσει να κανονίσει εκ νέου ραντεβού.

Υδροχόος

Είναι φοβερά ανεξάρτητο ζώδιο και κάνει ό,τι θέλει και όποτε το θέλει. Εξαιτίας αυτού είναι πάντα ανοιχτός. Αν κάτι προκύψει και έχει τη διάθεση, θα σε ακυρώσει. Μπορεί και να βγείτε αλλά μην περιμένεις να είναι αυτός που θα προσπαθήσει πρώτος να βρεθεί μια νέα μέρα. Ακόμα κι αν πραγματικά θέλει, δεν θα το βάλει προτεραιότητα. Θα πρέπει να επιμείνεις αν θέλεις να βγεις με έναν Υδροχόο.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below