Όταν πρόκειται για συμβουλές πρέπει να είστε σίγουροι πως εκείνοι από τους οποίους τις ζητάτε είναι οι κατάλληλοι για να τις δώσουν. Το να υπάρχει, λοιπόν, ένας άνθρωπος στη ζωή σας που καταφέρνει να δίνει τις κατάλληλες συμβουλές την κατάλληλη στιγμή, θεωρείται τύχη. Αν εσείς γνωρίζετε έναν τέτοιο τότε είναι πολύ πιθανό να ανήκει σε ένα από τα παρακάτω ζώδια.

Καρκίνος

Αυτό το ζώδιο του νερού διακρίνεται για την ενσυναίσθησή του και τη δυνατότητα να αντιλαμβάνεται το πώς νιώθουν οι γύρω του. Πολλοί χαρακτηρίζουν τον Καρκίνο ως «τη μητέρα του ζωδιακού», γι’ αυτό και θεωρείται από τους καλύτερους συμβουλάτορες. Είτε πρόκειται για επαγγελματικά είτε για προσωπικά ζητήματα, οι Καρκίνοι είναι πάντα πρόθυμοι να ακούσουν. Συνήθως, οι συμβουλές τους περιλαμβάνουν κάθε ενδεχόμενο, αφού προσπαθούν να σκέφτονται πώς θα επηρεαστεί το κάθε εμπλεκόμενο άτομο, στην προσπάθειά τους να μην πληγωθεί κανείς.

Παρθένος

Χάρη στην παρατηρητικότητά τους και την επιμονή τους στη λεπτομέρεια, οι Παρθένοι αναλύουν τα γεγονότα και «καταστρώνουν» στρατηγικές για κάθε πρόβλημα. Μπορεί συχνά να φρικάρουν, αλλά όταν πρόκειται για συμβουλές, τα λόγια τους είναι πολύ χρήσιμα και εύστοχα. Θα σας βοηθήσουν να λύσετε το πρόβλημά σας, με το περισσότερο κέρδος για εσάς, αλλά προσέξτε! Σε περίπτωση που σας δώσουν μια συμβουλή και δεν την ακολουθήσετε ή τα πράγματα δεν εξελιχθούν όπως τα περίμεναν, τότε γίνονται ιδιαίτερως επικριτικοί και αυστηροί, αφού δεν μπορούν να αποδεχτούν ότι είχαν άδικο ή έκαναν λάθος.

Αιγόκερως

Αν ένα ζώδιο μαθαίνει από τα λάθη του, αυτό είναι ο Αιγόκερως, ο οποίος διακρίνεται για τη σοφία του. Μπορεί να είναι αρκετά αυστηρός και επίμονος, αλλά οι συμβουλές του είναι πάντα εύστοχες, αφού προέρχονται από την εμπειρία του. Γενικά, συγκρατήστε όσα σας πει για όλους τους τομείς της ζωής σας, καθώς οι Αιγόκεροι είναι αντικειμενικοί και αντιμετωπίζουν τα πάντα με βάση τη λογική και όχι το συναίσθημα. Δεν τους αρέσουν τα παιδιαρίσματα και οι κουβέντες τους είναι μετρημένες και αφορούν μόνο το ζήτημα που συζητάτε.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below