Ο Ερμής βρίσκεται πλέον σε ορθόδρομη πορεία, θέση που προσφέρει σε όλα τα ζώδια μια ανάσα ανακούφισης. Ο Οκτώβριος προβλέπεται αρκετά δύσκολος για ορισμένα ζώδια, αλλά η πρώτη του εβδομάδα ευνοεί κατά πολύ άλλα. Ποια είναι αυτά;

Κριός

Το πλανητικό σκηνικό δουλεύει υπέρ σας και σας δίνει τη δυνατότητα να κυνηγήσετε τα όνειρά σας και να ενισχύσετε την κοινωνικότητά σας. Μπορείτε να δικτυωθείτε μέσω νέων δραστηριοτήτων ή να πλησιάσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Αν βρίσκεστε σε σχέση, αυτή παίρνει τα πάνω της, ενώ αν είστε μόνες γνωρίζετε πολύ καλά πού πρέπει να στραφείτε για να κατακτήσετε το άτομο, το οποίο σας ενδιαφέρει.

Λέων

Η στιγμή που οι υποχρεώσεις σας θα μπουν σε σειρά έφτασε. Με τον Ερμή σε ορθή πορεία μπορείτε να διευθετήσετε οικονομικές υποχρεώσεις ή να αυξήσετε τα έσοδά σας. Προσπαθήστε να διατηρείτε ένα ήρεμο κλίμα στη δουλειά και δώστε την ευκαιρία στους συνεργάτες σας να εκφράσουν τις ιδέες τους. Γοητεύετε χάρη στην αυτοπεποίθηση και την προσεγμένη εμφάνισή σας. Η ερωτική σας ζωή βελτιώνεται και οι νέες γνωριμίες ανεβάζουν τη διάθεσή σας.

Αιγόκερως

Δυναμική και αισιόδοξη θα είναι αυτή η εβδομάδα, καθώς καταφέρνετε να εστιάσετε στα εργασιακά και στις δημόσιες σχέσεις. Αποφύγετε τα ακραία ρίσκα και δείτε τα επαγγελματικά σας να βελτιώνονται. Δώστε προσοχή και στις πιο μικρές λεπτομέρειες, ώστε να αποφύγετε λάθη και να βρείτε ισορροπίες. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας και αν η επιστροφή σε μια πρώην σχέση είναι αυτό που θέλετε, επιδιώξτε τη.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below