Μπορεί να μην επιλέγεις σύντροφο με βάση το ζώδιο, αλλά μια ματιά στα άστρα τη ρίχνεις. Δες παρακάτω με ποιο ταιριάζεις απόλυτα.

Κριός με Υδροχόο

Δεν θα υπάρξει ποτέ βαρεμάρα μεταξύ τους. Η σχέση τους είναι γεμάτη ενθουσιασμό και ενέργεια, αφού και τα δύο ζώδια αγαπούν την περιπέτεια και θέλουν να ανακαλύπτουν νέα πράγματα διαρκώς. Τους αρέσει πάρα πολύ να κάνουν πράγματα ως ομάδα και ενώ άλλα ζευγάρια μπορεί να κουραστούν ή να βαρεθούν, οι δυο τους θα έχουν πάντα ο ένας τον άλλο, χωρίς να νιώσουν ότι πέφτουν σε ρουτίνα.

Ταύρος με Καρκίνο

Αυτά τα δύο ζώδια καταλαβαίνουν το ένα το άλλο. Συνεργάζονται πολύ καλά και αναπτύσσουν δυνατούς συναισθηματικούς δεσμούς. Τρέφουν, επίσης, μεγάλο σεβασμό για τον άλλο και εκτιμούν ό,τι τους προσφέρει το ταίρι τους. Πρόκειται για ένα δυναμικό ζευγάρι, του οποίου η σχέση μπορεί να διαρκέσει πολύ καιρό.

Δίδυμοι με Υδροχόο

Η απόλυτη συναισθηματική και νοητική σύνδεση. Όταν βρίσκονται είναι σαν να γνωρίζονταν χρόνια. Η δημιουργικότητα και η φαντασία είναι κοινά χαρακτηριστικά που τους ενώνουν και ενώ αγαπούν να περνούν χρόνο μαζί, απολαμβάνουν και την ανεξαρτησία τους.

Καρκίνος με Ιχθύες

Ζώδια του νερού και τα δύο ταιριάζουν, επειδή καταλαβαίνουν απόλυτα ο ένας τον άλλο. Γνωρίζουν επίσης καλά τον εαυτό τους και έχουν αυξημένη ενσυναίσθηση. Ο Καρκίνος θέλει να βοηθά και να προσφέρει, ενώ οι Ιχθύες αναζητούν την επικοινωνία, έτσι συμπληρώνουν ο ένας τον άλλο. Η σχέση τους είναι βαθιά σε νοητικό και συναισθηματικό επίπεδο.

Λέων με Τοξότη

Το πάθος χαρακτηρίζει τη σχέση αυτή. Ζώδια της φωτιάς και οι δύο παθιάζονται με τα θέλω τους και δεν τα παρατούν αν δεν τα καταφέρουν. Στηρίζουν και βοηθούν το ταίρι τους και δείχνουν κατανόηση, πράγμα που τους βοηθά να τα πηγαίνουν καλά.

Παρθένος με Ταύρο

Ήρεμη και προσγειωμένη είναι η σχέση μεταξύ Παρθένου και Τοξότη. Είναι ειλικρινείς και ευθείς, πράγμα που τους κάνει ιδανικούς για σταθερές και μακροχρόνιες σχέσεις. Αφοσιωμένοι και οι δύο, ξεχωρίζουν για την ακεραιότητά τους και τις αξίες τους.

Ζυγός με Διδύμους

Ζώδια του αέρα και οι δύο, μοιράζονται μία άκρως πνευματική σχέση. Το μυαλό είναι είναι το σημείο σύνδεσής τους. Μαθαίνουν διαρκώς καινούρια πράγματα, ενώ χρησιμοποιούν τη φαντασία τους ακόμα και για πιο προσωπικές στιγμές τους. Διατηρούν την ηρεμία στη σχέση τους προσφέροντας τη φιλία, τη γνώση και την κατανόησή τους ο ένας στον άλλο.

Σκορπιός με Καρκίνο

Ορισμένες φορές το να έχεις δύο παθιασμένους χαρακτήρες σε μία σχέση δεν λειτουργεί θετικά. Ωστόσο, αν ο ένας άνθρωπος είναι Καρκίνος και ο άλλος Σκορπιός, τότε μιλάμε για την τέλεια σχέση. Ο δεσμός τους τρέφεται από τα συναισθήματά τους και την αφοσίωση του ενός στον άλλο. Έχουν, επίσης, παρόμοιες ηθικές αξίες ενώ νοιάζονται βαθιά για τους άλλους, γι’ αυτό και λειτουργούν τόσο καλά μαζί.

Τοξότης με Κριό

Δυναμικό και παθιασμένο ζευγάρι ο Τοξότης με τον Κριό, δίνουν πολλή ενέργεια στη σχέση τους, η οποία δυναμώνει με τον καιρό. Εκτιμούν τον ενθουσιασμό του άλλου για τη ζωή και ενώ είναι και οι δύο ζώδια της φωτιάς και οι φλογερές προσωπικότητές τους, μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα, εκείνοι ωριμάζουν μαζί και προχωρούν με σταθερά βήματα.

Αιγόκερως με Ταύρο

Υπάρχει λόγος που οι δυο τους έχουν την καλύτερη χημεία που μπορεί να φανταστεί κανείς. Η αιώνια αγάπη. Αυτοί οι δύο θα είναι μαζί για πάντα, χωρίς να βαρεθούν ποτέ ο ένας τον άλλο. Ο δεσμός τους είναι τόσο βαθύς, επειδή σέβονται και αγαπούν όσα τους δίνει ο άλλος. Ο θαυμασμός και η αγάπη θα είναι αιώνιοι.

Υδροχόος με Διδύμους

Ζώδια του αέρα που μοιράζονται μια έντονη, ψυχολογική σύνδεση. Η σχέση τους είναι σχεδόν μυστικιστική, επειδή κανείς άλλος δεν μπορεί να την κατανοήσει. Μόνο εκείνοι ξέρουν τι συμβαίνει στο μυαλό και την καρδιά τους. Γνωρίζουν καλά τι λειτουργεί για τη σχέση τους και αδιαφορούν για το τι λένε οι άλλοι.

Ιχθύες με Σκορπιό

Έντονα διαισθητικοί οι Ιχθύες αισθάνονται και ξέρουν τι μπορεί να συμβαίνει στο μυαλό του άλλου, όπως ακριβώς και οι Σκορπιοί. Πέρα από τη συναισθηματική σύνδεση θέλουν πολύ να μάθουν τι αρέσει στον άλλο και λειτουργεί καλά ερωτικά στη σχέση τους. Το πάθος κατέχει υψηλή θέση σε αυτή τη σχέση, γι’ αυτό και κανείς τους δεν φοβάται να γίνει πολύ ρομαντικός.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below