Όταν η συζήτηση φτάνει στα φιλιά, κοκκινίζουμε και αλλάζουμε θέμα. Θα ήταν, ωστόσο, πιο σωστό αν μπορούσαμε να μιλήσουμε ανοιχτά για το τι μας αρέσει και το πόσο όμορφα νιώθουμε όταν φιλάμε τους αγαπημένους μας.

Καθένας φιλά με διαφορετικό τρόπο και τα άστρα μπορεί να επηρεάζουν τις προτιμήσεις και την τεχνική του. Διάβασε παρακάτω και μάθε πώς φιλάς ανάλογα με το ζώδιό σου, αλλά και πώς φιλά το ταίρι σου ανάλογα με το δικό του.

Κριός

Ως το πιο παθιασμένο ζώδιο, το φιλί του Κριού έχει ένταση και ενέργεια. Είναι χαρακτήρας που όταν θέλει κάτι πρέπει να το αποκτήσει εκείνη τη στιγμή κι αυτό τον οδηγεί και σε αυθόρμητα φιλιά. Μπορεί, όμως, να οργανώσει τόσο καλά ένα φιλί που το ταίρι του θα ζητά κι άλλο συνέχεια.

Ταύρος

Οι Ταύροι επιζητούν τη βαθιά σύνδεση με το ταίρι τους και αυτό επιθυμούν και την ώρα που φιλούν τον άλλον. Το φιλί τους, τρυφερό και ρομαντικό, θα τους επιτρέψει να βιώσουν κάθε πτυχή της στιγμής και να τη νιώσουν βαθιά.

Δίδυμοι

Όταν φιλά ένας Δίδυμος να περιμένεις στιγμές αξέχαστες. Χρησιμοποιεί το πιο δυνατό του σημείο, τα χείλη του. Πάντα θα βρίσκει τρόπους για να κλέβει ένα παιχνιδιάρικο φιλί και να σιγοψιθυρίζει γλυκά λόγια στο ταίρι του.

Καρκίνος

Στους Καρκίνους αρέσουν τα φιλιά με διάρκεια, που θα τους κάνουν να νιώσουν πως βρίσκονται σε παραμύθι. Το «και έζησαν αυτοί καλά» φιλί τους θα είναι ρομαντικό, βαθύ και γεμάτο αγάπη.

Λέων

Και σε αυτό το κομμάτι τα Λιοντάρια πρέπει να ξεχωρίζουν, γι’ αυτό και έχουν εξασκηθεί πολύ. Φλογερό, σεξουαλικό και ακαταμάχητο θα είναι το φιλί τους. Καυτό και με διάρκεια θα κάνει το ταίρι του να τρέμει από ηδονή.

Παρθένος

Ιδανικό, ρομαντικό και τρυφερό, αλλά και προσγειωμένο χωρίς να ξεφεύγει από τα όρια. Αυτό είναι το φιλί μιας Παρθένου. Πριν τη φιλήσεις να θυμάσαι ότι πρέπει να έχεις πλύνει πολύ καλά τα δόντια σου!

Ζυγός

Από τη στιγμή που τους δίνεις όσα φιλιά και εκείνοι, οι Ζυγοί είναι πρόθυμοι να μην σταματήσουν ποτέ. Παιχνιδιάρικα, γεμάτα χαμόγελα και αγάπη αυτά είναι τα φιλιά τους, τα οποία χρησιμοποιούν ως τρόπο για να δυναμώσει η σχέση τους.

Σκορπιός

Φιλιά γεμάτα πάθος και σεξουαλική ενέργεια δίνει ένας Σκορπιός μέχρι να σιγουρευτεί πως το ταίρι του νιώθει ολοκληρωμένο και… κολλημένο μαζί του. Αυτό θέλει, άλλωστε, να είναι ο μοναδικός άνθρωπος που θα επιθυμείς.

Τοξότης

Περίμενε το απροσδόκητο από έναν Τοξότη. Η περιπετειώδης φύση τον κάνει να θέλει να φιλά το ταίρι του στα πιο απίθανα μέρη και με τον πιο αναπάντεχο τρόπο. Το φιλί του δεν είναι ποτέ το ίδιο, αφού θέλει ο σύντροφός του να εκπλήσσεται κάθε φορά.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως θα δώσει όλη του την ενέργεια για να κάνει το φιλί του μοναδικό για τον άλλο. Όπως και στη δουλειά έτσι και εδώ, δεν θα τα παρατήσει εύκολα. Θα εξασκηθεί και θα προσπαθήσει πολύ για να σου μείνει το φιλί του αξέχαστο και να το έχεις στο μυαλό σου ως το ιδανικό. Θα το χαρακτηρίζουν το πάθος και η δύναμη.

Υδροχόος

Δεν είναι ιδιαίτερα γνωστοί για την τρυφερή τους φύση, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα φιλήσουν ψυχρά και αδέξια. Απλώς θα εξετάζουν περισσότερο τις αντιδράσεις του παρτενέρ τους όταν φιλιούνται, αντί να εστιάσουν στον τρόπο. Τα πεταχτά φιλιά στα χείλη είναι τα ιδανικά για τους Υδροχόους.

Ιχθύες

Είναι τρυφεροί και πολύ συναισθηματικοί σύντροφοι και το ίδιο συμβαίνει και με το φιλί τους. Αφιερώνουν αρκετό χρόνο σε αυτό, δαγκώνοντας την άκρη των χειλιών και κοιτώντας τον άλλον στα μάτια.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below