Τρία ζώδια θα είναι τα πιο τυχερά στον έρωτα σήμερα, 26 Μαΐου, καθώς η Σελήνη εισέρχεται στην Παρθένο και η Αφροδίτη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό. Οι εκπρόσωποι αυτών των ζωδίων θα μπορέσουν να χρησιμοποιήσουν την ενέργειά τους για να κάνουν σπουδαία πράγματα στις σχέσεις τους. Αυτή είναι επίσης μια πολύ καλή μέρα για να γνωρίσετε νέα άτομα, οπότε όλα τα «καλά πράγματα» δεν προορίζονται μόνο για όσους από εμάς έχουν ήδη ερωτικούς συντρόφους.

Καρκίνος

Κατά κάποιον τρόπο, η σημερινή ημέρα μπορεί να θεωρηθεί ως η τυχερή σας μέρα. Έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που αισθανθήκατε τόσο καλά και δεν θέλετε να κάθεστε μόνοι στο σπίτι. Θέλετε να μοιραστείτε την ενέργειά σας με όλους, και αυτό θα κάνετε. Έχετε πολύ καιρό να νιώσετε τόσο καλά με τον εαυτό σας, μα χάρη στη δουλειά που έχετε κάνει ξέρετε τι αξίζετε. Αναζητάτε την αγάπη, χωρίς δεκανίκια και εκπτώσεις. Τώρα είναι η ευκαιρία σας να γνωρίσετε έναν άξιο σύντροφο, κι αν δεν τα καταφέρετε σήμερα θα έχετε περάσει πολύ καλά, οπότε είστε ήδη κερδισμένοι.

Λέων

Η αγάπη ήταν πάντα ο στόχος σας. Όταν πρόκειται για ρομαντική αγάπη, μάλιστα, θέλετε μόνο το πιο συναρπαστικό είδος σχέσης που μπορείτε να υπάρξει. Κατά τη διάρκεια της Σελήνης στην Παρθένο, θα αισθάνεστε ξεχωριστοί, σαν να είστε το πιο όμορφο λουλούδι και όλες οι πεταλούδες να φτερουγίζουν δίπλα σας. Σας αρέσει αυτό το είδος της προσοχής, και επειδή στις 26 Μαΐου, έρχεται επίσης το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό, θα παρατηρήσετε ότι οι «πεταλούδες» που προσελκύετε τυχαίνει επίσης να είναι μοναδικές και αξιοσημείωτες. Οι επιλογές υπάρχουν και ακόμα κι αν δεν θέλετε να κάνετε σχέση, γνωρίζετε πως μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε αξιόλογους ανθρώπους. Όλα κινούνται προς το συμφέρον σας σήμερα, οπότε λάμψτε!

Παρθένος

Δεν αισθάνεστε πάντα τόσο σίγουροι για τον εαυτό σας, αλλά σήμερα, κατά τη διάρκεια του εξαγώνου της Αφροδίτης με τον Ουρανό, δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα γι’ αυτό, καθώς απλά το «έχετε» και το ξέρετε. Και μάντεψε τι; Το γνωρίζουν και οι άλλοι. Θα διαπιστώσετε, μάλιστα, ότι ο εγωισμός σας θα είναι τόσο υψηλός σήμερα που μπορεί να νομίζετε ότι είστε κάποιο είδος σούπερ σταρ. Ό,τι σας κάνει να αισθάνεστε τόσο όμορφα και γοητευτικά λειτουργεί υπέρ σας κι αυτό επειδή η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιό σας. Λατρεύετε την προσοχή που υπάρχει γύρω σας, μιας και κάτι τόσο θετικό δεν συμβαίνει συχνά. Εκμεταλλευτείτε και χαρείτε το!

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below