Οι περισσότεροι από εμάς αναζητούμε την αληθινή αγάπη και τον ρομαντισμό. Περιμένουμε να γνωρίσουμε τον έρωτα της ζωής μας και να μείνουμε μαζί του για πάντα. Υπάρχουν, ωστόσο, άνθρωποι που είναι λιγάκι πιο ρεαλιστές από εμάς. Δεν περιμένουν κανέναν ιππότη ή πρίγκιπα και απλώς θέλουν να εξερευνήσουν τις επιλογές που έχουν. Αυτοί είναι οι άνθρωποι που απολαμβάνουν αυτό που ονομάζουμε “speed dating“.

To speed dating, η διαδικασία του να γνωρίσεις άτομα σε  ένα μαγαζί και να μιλήσεις μαζί τους για λίγο σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, ώστε να δεις αν ταιριάζετε, έγινε πολύ δημοφιλής τα τελευταία χρόνια με αρκετό κόσμο να δοκιμάζει την τύχη του σε βραδιές που ετοίμαζαν μαγαζιά σε όλες τις μεγαλουπόλεις του κόσμου. Άρχισε να χάνει την αίγλη του, όταν στη ζωή μας μπήκαν πιο δυναμικά τα social media και οι εφαρμογές γνωριμιών. Ωστόσο, υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που το προτιμούν, μιας και δεν θέλουν να χάνουν χρόνο σε συζήτησεις και ραντεβού. Πιθανότατα, να ανήκουν στα παρακάτω ζώδια.

Δίδυμοι

Δεν είναι μυστικό ότι οι Δίδυμοι είναι οι κοινωνικές πεταλούδες του ζωδιακού κύκλου. Λατρέουν την ιδέα του speed dating, επειδή έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν καινούριο κόσμο και να δείξουν τον καλύτερο εαυτό τους, χωρίς να χρειαστεί να πουν πολλά περισσότερα. Επίσης, τους αρέσει επειδή μπορούν να κάνουν καινούριους φίλους και πολλές κοινωνικές γνωριμίες.

Παρθένος

Λίγο παράξενο να υπάρχει η Παρθένος στη λίστα, αφού το speed dating είναι ένας ανορθόδοξος τρόπος για να βρεις ταίρι και εκείνη είναι αρκετά παραδοσιακή. Ωστόσο, είναι και πολύ πρακτική. Δεν πιστεύει στα παραμύθια και είναι ρεαλίστρια. Για εκείνη το speed dating μοιάζει με μια αρκετά καλή πρακτική για να γνωρίσει κόσμο και να κάνει νέες επαφές.

Τοξότης

Λάτρεις των νέων εμπειριών οι Τοξότες, δεν θα απέρριπταν το speed dating και αυτό επειδή είναι πολύ κοινωνικοί, θέλουν να γνωρίζουν κόσμο και να θέτουν τον εαυτό τους μπροστά σε άγνωστες εμπειρίες. Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να το κάνουν είναι το speed dating.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below