Υπάρχουν ορισμένα ζώδια που πιστεύουν περισσότερο στον εαυτό τους και κάποια που απογοητεύονται εύκολα και τα παρατούν. Όταν συναντήσουν κάποιο εμπόδιο σηκώνουν λευκή σημαία και δεν ολοκληρώνουν την προσπάθειά τους.

Μήπως ανήκεις και εσύ σε εκείνους που δυσκολεύονται να συνεχίσουν έπειτα από κάποια δυσκολία; Δες παρακάτω τη λίστα με τα ζώδια που τα παρατούν εύκολα.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι σαμποτάρουν τα σχέδιά τους πριν καλά καλά αρχίσουν να τα εφαρμόζουν. Επειδή, βαριούνται πολύ εύκολα, θεωρούν ότι θα βρουν κάτι πιο συναρπαστικό και διασκεδαστικό. Μπορούν να εστιάσουν σε κάτι και μέσα σε λίγα λεπτά σε κάτι άλλο. Το πρόβλημα δημιουργείται όταν τα πολλά projects συγκεντρώνονται και… δεν λύνονται!

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι μπορεί να δουν κάθε πρόβλημα ως αποτυχία. Είναι απαισιόδοξοι οπότε το να αντιμετωπίσουν κάτι γίνεται όλο και πιο δύσκολο. Ο έντονος συναισθηματισμός τους μπορεί να μπει στη μέση και έτσι να μην ολοκληρώσουν κάτι που ξεκίνησαν. Μπορεί να αντιμετωπίσουν μια δυσκολία, αλλά στη συνέχεια να “μπλοκάρουν”, λόγω των συναισθημάτων τους. Αν πιστεύουν πως κάτι δεν θα πάει καλά, δεν το δοκιμάζουν καν.

Παρθένος

Η οργανωτική Παρθένος γνωρίζει πως οι στόχοι δεν γίνονται πραγματικότητα με μια μόνο κίνηση. Έτσι, δεν θα ασχοληθεί με μεγάλα projects. Αν το αποφασίσει, θα βάλει έναν ή δύο μικρούς στόχους και θα αφήσει τα μεγάλα σχέδια για άλλους.

Τοξότης

Υπάρχουν στιγμές που οι Τοξότες θα γίνουν τόσο ανυπόμονοι που απλώς θα αφήσουν ένα project για κάτι άλλο ευκολότερο. Προτιμούν να έχουν πολλούς μικρούς και εύκολους στόχους για να εστιάσουν παρά κάποιον μεγάλο και δύσκολο που απαιτεί χρόνο και προσπάθεια.

Ιχθείς

Όπως και οι Καρκίνοι έτσι και οι Ιχθείς είναι συναισθηματικοί και απαισιόδοξοι. Αναρωτιούνται αν πρέπει να συνεχίσουν κάτι εφόσον αυτό δεν θα πετύχει έτσι κι αλλιώς. Προδικάζουν μία κατάσταση και αν καταλαβαίνουν ότι δεν θα πετύχει σαμποτάρουν οι ίδιοι τον εαυτό τους.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below