Υπάρχουν άνθρωποι τους οποίους μπορείς να τους πείσεις για κάτι με μία μόνο λέξη σου. Δεν χρειάζονται πολλά επιχειρήματα και πείθονται για αυτό που τους λες πολύ εύκολα. Υπάρχουν, βέβαια, και εκείνοι που είναι δύσπιστοι και κρατούν πάντα μικρό καλάθι σε προτάσεις και προσφορές.
Σε ποια ζώδια ανήκουν οι πρώτοι και σε ποια οι δεύτεροι;

Ευκολόπιστοι μπορεί να είναι οι άνθρωποι που ανήκουν σε διαφορετικά ζώδια. Για δύο, όμως, ο χαρακτηρισμός αυτός είναι λίγος. Ποια είναι;

Λέων

Ο υπερήφανος Λέων, θα πιστέψει ό,τι του πεις αρκεί να θρέφεις την ανάγκη του για επιβεβαίωση. Ένα όμορφο κοπλιμέντο, μια κουβέντα που θα ανεβάσει τον εγωισμό τους και είναι έτοιμοι για την πιο παράλογη αγορά. Οι Λέοντες ανήκουν στα ζώδια της φωτιάς και ως τέτοια, είναι παθιασμένοι και ενθουσιώδεις. Αποζητούν την προσοχή, την αγάπη και τα κοπλιμέντα. Αν τους τα δώσεις είναι ικανοί να φτάσουν στα άκρα, χωρίς να αμφισβητήσουν τίποτα από όσα τους λες, όσο παράλογο κι αν είναι.

Ιχθύες

Ευαίσθητοι και πρόθυμοι να βοηθήσουν πάντα οι Ιχθύες, μπορεί να πέσουν και θύματα απάτης, αν πρόκειται για θέμα ζωτικής σημασίας. Έντονα διαισθητικοί κατανοούν σε βάθος τα συναισθήματα των άλλων, σε σημείο η λογική τους να μην λειτουργεί καθαρά και να επηρεάζεται εύκολα. Είναι ευεπίφοροι στην απάτη και ανά πάσα στιγμή μπορεί να τους εξαπατήσουν…

Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν τρία ζώδια, τα οποία όσα και να προσπαθήσεις δύσκολα θα καταφέρεις να παρασύρεις.

Παρθένος

Υπεραναλυτικοί και ταγμένοι στο πρόγραμμά τους, οι Παρθένοι, δύσκολα θα πέσουν θύματα της πονηριάς των άλλων. Για να προχωρήσουν σε κάποια κίνηση πρέπει να έχουν συγκεκριμένο πλάνο και μπροστά τους να ανοίγονται ξεκάθαρα όλα τα δεδομένα.

Σκορπιός

Από τη φύση του επιφυλακτικοί, οι Σκορπιοί πάντα ψάχνουν για την απάτη. Το ένστικτό τους λειτουργεί 100% και σχεδόν πάντα θα καταφέρουν να αποκαλύψουν εκείνον που θα προσπαθήσει να τους «τη φέρει». Θέλουν να έχουν τον έλεγχο και δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη.

Ταύρος

Πριν προσπαθήσεις να εξαπατήσεις έναν Ταύρο, σκέψου το πολύ καλά. Επιλέγουν την ήρεμη και σταθερή προσέγγιση και σπάνια θα πάρουν μια απόφαση χωρίς να ζυγίσουν τα υπέρ και τα κατά. Επιθυμούν ξεκάθαρες εξηγήσεις και αν κάποιος προτιμά τα μισόλογα, τον απομακρύνουν.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below