Το καλοκαίρι είναι ούτως ή άλλως μια εποχή που ευνοεί τις ρομαντικές σχέσεις, ωστόσο αυτά τα τρία ζώδια θα απολαύσουν σήμερα, Τρίτη 16 Αυγούστου, μια από τις ομορφότερες ημέρες της ηλιόλουστης αυτής εποχής.

Λέων
Θα λάμψετε σήμερα σαν τον ήλιο, απλώνοντας το φως σας και στον αγαπημένο σας άνθρωπο. Θα ανακαλύψετε, για ακόμα μία φορά, πόσο ωραία είναι να δείχνετε και να σας δείχνουν αγάπη. Ακόμα και μέσα από μια απλή εμπειρία, όπως ένα δείπνο πλάι στη θάλασσα, θα βουτήξετε στο ρομαντισμό με το έτερον ήμισυ. Δεν χρειάζονται άλλωστε υπερπαραγωγές για να βιώσουμε στιγμές ευτυχίας, όπως θα διαπιστώσετε, για ακόμα μία φορά, σήμερα. Αρκεί να υπάρχει αγάπη.

Σκορπιός
Σήμερα η καρδιά σας θα γεμίσει με ηρεμία και σιγουριά, που τόσο τις έχετε ανάγκη. Θα νιώσετε την αφοσίωση στη σχέση σας και ευγνωμοσύνη που έχετε ένα σύντροφο, κάτι όχι και τόσο δεδομένο για ένα Σκορπιό. Θα κάνετε στην άκρη ακόμα και τις αιτίες για καβγά και θα απολαύσετε τη γαλήνη της ημέρας. Κρατήστε αυτά τα συναισθήματα: θα σας χρειαστούν ως καταφύγιο για τις πιο δύσκολες στιγμές στο μέλλον.

Ιχθύς
Ανέκαθεν θαυμάζατε τα ζευγάρια που μεγαλώνουν και γερνούν μαζί. Φαίνεται όμως ότι βρήκατε κι εσείς τον «σωστό» σύντροφο για μια σχέση που μπορεί να μακροημερεύσει. Επιτέλους, με το έτερον ήμισυ βρίσκεστε στο ίδιο μήκος κύματος και μοιράζεστε τα ίδια ενδιαφέροντα. Στρέφοντας το βλέμμα σας στο μέλλον, βλέπετε μόνο υποσχέσεις και συγκινήσεις. Βλέπετε ένα κοινό, ευτυχισμένο μέλλον. Σήμερα είναι η ιδανική μέρα να δείξετε στον αγαπημένο σας πόσο εκτιμάτε την παρουσία του στη ζωή σας.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below