Από τα χορευτικά στο TikTok μέχρι να ανεβάσεις φωτογραφίες σου από πριν 15 χρόνια στο instagram, τα challenges στα socal media είναι ο νέος τρόπος για να υπάρχει διάδραση ανάμεσα σε φίλους και γνωστούς. Κάτι που γνώρισε τεράστια απήχηση κατά τη διάρκεια της καραντίνας αφού αναγκαστικά επικοινωνούσαμε με όλους μέσα από τα social media ενώ ψάχναμε τρόπους για να μη βαριόμαστε στο σπίτι. Αν δεν έχεις από μόνη σου τη διάθεση να ξεκινήσεις ένα challenge, να ξέρεις ότι θα σε “προκαλέσει” ένα από τα παρακάτω ζώδια αν είναι στο περιβάλλον σου.

Φυσικά, θα επιλέξουν κάτι που ταιριάζει σε εκείνα. Ο Κριός θα έπαιρνε μέρος σε κάτι που θα έχει να κάνει  με το fitness ενώ ο Υδροχόος θα συμμετείχε σε κάτι που θα είχε καλό σκοπό. Είναι όμως άλλο πράγμα να παίρνεις μέρος σε ένα challenge και άλλο να θες να ανακατέψεις όλους σου τους φίλους. Υπάρχουν τρία συγκεκριμένα ζώδια που πιστεύουν ότι αυτός είναι ένας τρόπος για να είναι κοντά και να περνούν καλά με τους φίλους τους ακόμα και όταν είναι σε απόσταση.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

Παρθένος

Αυτό το ζώδιο της Γης είναι ένα από τα πιο έξυπνα του ζωδιακού αλλά η αγάπη του στην Τέχνη είναι κάτι που δεν μπορεί να αρνηθεί. Αν σε προσκαλέσει  να κάνεις ένα challenge στα social media, θα είναι κάτι που επικεντρώνεται στη φαντασία και τη δημιουργικότητα. Μια επιλογή θα ήταν το Getty Museum Challenge κατά το οποίο καθημερινοί άνθρωποι αναπαριστούν θρυλικά έργα τέχνης με ότι έχουν στο σπίτι τους. Με αυτό τον τρόπο ο Παρθένος θα εξασκήσει τις ικανότητες του στην Τέχνη ενώ θα δείξει πόσο καλλιεργημένος και έξυπνος είναι.

Λέων

Έχει πάντα τη νοοτροπία να είναι όλα τα βλέμματα πάνω του. Κανείς δεν μπορεί να λάμψει και να διασκεδάσει τους άλλους όσο ένα ζώδιο της Φωτιάς. Το τέλειο challenge για τον Λέοντα είναι να κάνει και να μοιραστεί, φυσικά, με τους φίλους του ένα χορευτικό στο TikTok. Αυτό θα του δώσει την ευκαιρία να βγει στο προσκήνιο και να κερδίσει τη φήμη του και να βρει μια δικαιολογία να φορέσει στολή.

Τοξότης

Θα είναι πάντα αυτός που αναζητά περισσότερο τη διασκέδαση από όλα τα ζώδια και είναι περήφανος για αυτό. Θα έλεγε ναι σε οτιδήποτε διευρύνει το μυαλό και ανεβάζει τη διάθεσή του χωρίς να το σκεφτεί πολύ. Μιας και δεν παίρνει τον εαυτό του πολύ στα σοβαρά, θα σε καλούσε να πάρεις μέρος σε ένα challenge με αστείες φωτογραφίες. Όσο πιο αστείες, τόσο καλύτερα. Θα έδινε το 100% του οπότε θα ανυπομονούσε να δει τι πόσταρες κι εσύ.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below