Είναι ανθρώπινο να τα κάνουμε θάλασσα κάποιες φορές. Αυτό μπορεί να έχει ως συνέπεια να καταστρέψουμε μια σχέση ή μια ευκαιρία. Μπορεί να κάνουμε κάτι απερίσκεπτο και να γκρεμίσουμε την εμπιστοσύνη των άλλων. Μπορεί να μην καταφέρουμε να ολοκληρώσουμε μια σημαντική υποχρέωση στη δουλειά. Ό,τι κι αν είναι, μπορεί να κάνει τους άλλους να χάσουν την πίστη τους σε εμάς. Ή όλα τα παραπάνω να τα κάνει κάποιος άλλος και να πάψουμε εμείς να τον εμπιστευόμαστε. Η συγγνώμη είναι ο μόνος δρόμος αλλά δεν σημαίνει ότι πάντα γίνεται αποδεκτή. Ωστόσο, υπάρχουν κάποια ζώδια που μπορείς να την χαρίσεις απλόχερα γιατί όταν την λένε την εννοούν. Τα παρακάτω ζώδια αξίζουν σίγουρα μια δεύτερη ευκαιρία.

Ταύρος

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

Αυτό το πεισματάρικο ζώδιο δεν τα παρατά ποτέ, ειδικά εσένα. Αν δώσει μια υπόσχεση, σημαίνει ότι έχει αποφασίσει να τα δώσει όλα. Αν αποτύχει να κρατήσει αυτή την υπόσχεση, νιώθει συντετριμμένος. Θα νιώσει ότι κατέστρεψε όλα όσα έχουν σημασία για σένα. Πιθανότατα θα ξεκινήσει τη διαδικασία αποκατάστασης πριν καν προσέξεις ότι έκανε λάθος. Δίνει μεγάλη αξία στην εμπιστοσύνη και στην αξιοπιστία και δεν θα χάσει χρόνο. Ακόμα κι αν δεν του δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία , δεν θα σε κατηγορήσει. Ωστόσο, θα είσαι τρελή να μη το κάνεις γιατί είναι εργατικός και επιμελής. Θα υπάρχει μια λογική εξήγηση γιατί τα θαλάσσωσε αρχικά. Άκουσέ τον και δώσε μια ευκαιρία. Δεν θα σε απογοητεύσει.

Παρθένος

Είναι μια καταιγίδα εσωτερικής ταραχής. Αν δεν κάνει κάτι εποικοδομητικό, νιώθει άσχημα για τον εαυτό του. Η περηφάνια του είναι μεγάλη και σχετίζεται με την παραγωγικότητά του. Του αρέσει να θεωρεί τον εαυτό του άνθρωπο της δράσης, ως κάποιον που μπορούν να στηριχτούν οι άλλοι για την υπέρβαση. Δεν κόβει δρόμο και σίγουρα δεν εξαπατά για να τα καταφέρει. Προτιμά να είναι ειλικρινής με τις προθέσεις του. Όταν ζητάει μια δεύτερη ευκαιρία δεν το κάνει για πλάκα. Το γεγονός ότι μέχρι πρότινος ήταν αξιόπιστος για σένα θα κάνει το στομάχι του να ανακατευτεί. Πιθανότατα θα στείψει το μυαλό του για να βρει πόσο ανόητος ήταν που σε απογοήτευσε αρχικά. Δεν θα ήξερε ποιος είναι αν έκανε ξανά το ίδιο λάθος.

Αιγόκερως

Είναι ένα από τα πιο φιλόδοξα ζώδια. Ο εγωισμός του εξαρτάται από την ικανότητά του να ανεβαίνει και να πετυχαίνει. Το να απογοητεύει κάποιον είναι αντίθετο με τις αξίες του και αν δεν είναι αναξιόπιστος, τότε τι; Το να κάνει ένα λάθος που θα φέρει σε δύσκολη θέση κάποιον τον πάει πόσο στο προσωπικό του ταξίδι προς τη σπουδαιότητα. Αν υπάρχει ένα πράγμα που μισεί είναι να αποτυγχάνει. Για αυτό θα κάνει τα πάντα για να διορθώσει το λάθος, θα κάνει σκληρή δουλειά που θα σε κάνει να ξεχάσεις εντελώς ότι τα θαλάσσωσε. Αν του δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία, δεν θα το μετανιώσεις ποτέ. Για την ακρίβεια, μπορεί να θέλεις να τα θαλασσώνει και να ζητάει μια δεύτερη ευκαιρία συχνά. Κάνει τόσο μεγάλη προσπάθεια όταν διακυβεύεται ο εγωισμός του.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below