Κριός

Περνάτε σιγά σιγά τον δρόμο μετ’ εμποδίων στην αρχή της εβδομάδας και μαζεύετε πόντους καθώς προχωράτε. Δεν είναι το θέμα η ταχύτητα, το στυλ είναι πολύ πιο σημαντικό. Μέχρι την Τρίτη ή την Τετάρτη, η ταχύτητα θα αυξηθεί από μόνη της. Και η επικοινωνία έχει έντονη παρουσία: Αν κάποιος σας κοιτάζει έντονα, μην ντρέπεστε, φλερτάρετε, αλλά μην κάνετε υπερβολές.

Ταύρος

Ήδη απλό την αρχή της εβδομάδας νιώθετε δημιουργικοί και έτοιμοι για έρωτα. Φυσικά, δεν θα διαρκέσουν όλα αυτά τα συναισθήματα μέχρι την Τρίτη και την Τετάρτη –θα χρησιμοποιήσετε όλη την ενέργεια σας, αλλά τα αισθήματα πολυτέλειας, δημιουργικότητας και ρομαντισμού θα επισκιαστούν από όλα αυτά που πρέπει να κάνετε. Προσοχή το Σαββατοκύριακο, κάποιος θα πάει να σας τρελάνει.

Δίδυμοι

Η Τρίτη και η Τετάρτη θα είναι γεμάτες με  νέες γνωριμίες κοινωνικότητες και ερωτικά χτυποκάρδια.  Την Πέμπτη και την Παρασκευή, οι ανησυχίες για τα χρήματα σας εμποδίζουν να σκεφτείτε καθαρά για οτιδήποτε άλλο, αλλά αυτό το Σαββατοκύριακο σας θυμίζει πόση λίγη σημασία έχουν τελικά τα χρήματα.

Καρκίνος

Αυτή η εβδομάδα σας βρίσκει πιο άγριους από το συνηθισμένο και δεν νιώθετε ότι η εξουσία σας επιβαρύνει. Όσο υψηλά είναι τα επίπεδα ενέργειας, άλλο τόσο είναι και τα συναισθήματα (θυμηθείτε το αυτό την Παρασκευή). Περιμένετε ένα  πραγματικά εντυπωσιακό Σαββατοκύριακο.

Λέων

Ίσως αυτήν την εβδομάδα θελήσετε να καβγαδίσετε με τους άλλους, γενικότερα αλλά και με τον σύντροφό σας ειδικότερα.  Πιθανότατα, επειδή αγαπιέστε. Η Πέμπτη είναι μια ομαδική ημέρα (θα ήταν ξεκαρδιστικό αν μπορούσατε να πείσετε τους φίλους σας να κάνετε μια ομαδική αγκαλιά). Αυτό το Σαββατοκύριακο ακτινοβολείτε.

Παρθένος

Αυτήν την εβδομάδα σας απασχολούν τα μεγαλεπήβολα σχέδια σας Τρίτη και την Τετάρτη, ειδικότερα
Σβήστε όσο το δυνατόν περισσότερα πράγματα από τη λίστα σας, προσέχετε την επικοινωνία, εστιάστε στις λεπτομέρειες. Η Πέμπτη και η Παρασκευή είναι οικογενειακές μέρες. Το Σάββατο είναι γεμάτο σχέδια και ανθρώπους, όπως και η Κυριακή. Να είστε ανοιχτόμυαλοι και ευέλικτοι.

Ζυγός

Αυτήν την εβδομάδα προσέξτε τις υπερβολές ακόμα και στα όμορφα πράγματα. Εκτός αυτού, δεν θέλετε να φορτώσετε τον εαυτό σας, γιατί πρέπει να είστε σε εγρήγορση την Τρίτη και την Τετάρτη. Η Πέμπτη απαιτεί όλη σας την προσοχή: Θα χρειαστεί να κλείσετε τον υπόλοιπο κόσμο έξω με παρωπίδες για να ολοκληρώσετε όλες τις ευθύνες σας.

Σκορπιός

Αυτήν την εβδομάδα είστε καλοί στα πάντα. Στα ερωτικά, τη δουλειά και τις παρέες.  Σε αυτό που δεν είστε καλοί αυτή την εβδομάδα, είναι τα χρήματα. Μην αφήσετε κανέναν να σας εμπιστευτεί χρήματα στα μέσα της εβδομάδας. Την Παρασκευή θα πάρετε αυτό που θέλετε και θα ονειρεύεστε το μέλλον, και το Σάββατο και η Κυριακή είναι ημέρες χαλάρωσης, όχι ημέρες για δείξετε τον εγωισμό σας.

Τοξότης

Ό,τι κι αν συμβαίνει, η ερωτική σας σχέση είναι το Αλφα και το Ωμέγα αυτήν την εποχή. Μην την αφήνετε στο περιθώριο, γιατί θέλετε να επιτύχετε ένα ανόητο στόχο ή δύο. Αυτό το Σαββατοκύριακο ο ήλιος σας χαμογελάει, ακόμα και αν έχει σύννεφα μπροστά.

 Αιγόκερως

Η ακεραιότητα και η επιμονή είναι σημαντικές στην αρχή της εβδομάδας, αλλά άλλο τόσο είναι και η διασκέδαση. Η Δευτέρα σας θυμίζει πώς να διασκεδάσετε αχαλίνωτα με το σύντροφό σας Και η Πέμπτη και η Παρασκευή σας βρίσκουν να εστιάζετε σοβαρά στο σεξ. Το Σαββατοκύριακο; Είστε σοβαρά συναισθηματικοί –αλλά έχετε κατά νου ότι τα πράγματα μπορεί να μην είναι όπως φαίνονται.

 

 Υδροχόος

Οι ανακαλύψεις αφθονούν και την Τρίτη και την Τετάρτη, ειδικά στη ζώνη του ρομαντισμού. Βάλτε τα γυαλιά ασφαλείας σας, γιατί οι σπίθες θα πετάξουν παντού.
Η Πέμπτη σας βρίσκει ελαφρώς παγιδευμένους από όλα τα συγκρουόμενα συναισθήματα που τρέχουν μέσα σας. Για να είστε παραγωγικοί, απλώς σταματήστε να τα σκέφτεστε. Ένας αγώνας για την εξουσία συμβαίνει ανάμεσα σε εσάς και έναν φίλο (ή εραστή) κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Κάνε ό,τι χρειάζεται για να διορθώσετε τα πράγματα. 

Ιχθύες

Την Τρίτη και την Τετάρτη, νιώθετε πνιγμένοι –κρυφά, εσωτερικά ευτυχισμένοι, αλλά εντούτοις πνιγμένοι– και το να μην κάνετε τίποτα είναι το μεγαλύτερο δώρο που μπορείτε να κάνετε στον εαυτό σας.
Η Πέμπτη και η Παρασκευή είναι ρομαντικές (αν τα σχέδια αφεθούν πάνω σας, να είστε δημιουργικοί, περίεργοι και τολμηροί), αλλά αυτό το Σαββατοκύριακο θα περάσετε αρκετό χρόνο μόνοι σας. Περάστε τον κάνοντας κάτι υγιές και καλό για τον εαυτό σας.