Στις 22 Σεπτεμβρίου ξεκίνησε και επίσημα η εποχή του φθινοπώρου και ακόμα και ο καιρός μάς βοήθησε να το καταλάβουμε. Μαζί με την αλλαγή στις εποχές υπάρχει και αλλαγή στον ζωδιακό κύκλο, καθώς αφήνουμε πίσω μας την περίοδο της Παρθένου και εισερχόμαστε σε εκείνη του Ζυγού.

Στην ισημερία (που έλαβε χώρα στις 22-9), η νύχτα και η ημέρα έχουν σχεδόν την ίδια διάρκεια, ενώ στο βόρειο ημισφαίριο η ημέρα ξεκινά να μικραίνει και η νύχτα να μεγαλώνει, ώσπου η τελευταία θα φθάσει στο ζενίθ της στο χειμερινό ηλιοστάσιο του Δεκεμβρίου. Κι αν αυτό σας ακούγεται συναρπαστικό, μάθετε ότι και η εποχή του Ζυγού, που ξεκίνησε την ίδια ημέρα, είναι εξίσου ενδιαφέρουσα, αφού η κοινωνική μας ζωή αποκτά μεγάλο ενδιαφέρον, η δημιουργικότητα φτάνει στα ύψη και η ερωτική ζωή γίνεται ιδιαίτερα πικάντικη.

Και ενώ ορισμένα ζώδια θα αντιμετωπίσουν δυσκολίες, άλλα θα περάσουν ένα πολύ ευχάριστο φθινόπωρο. Ποια είναι αυτά;

Κριός: Οι σχέσεις σε πρώτο πλάνο

Η προσοχή σας θα εστιάσει στην ερωτική σας ζωή. Είστε άνθρωποι που αντλείτε κίνητρο από τον ίδιο σας τον εαυτό και συχνά προτιμάτε να κινείστε μόνοι. Αυτό το φθινόπωρο, όμως, θυμηθείτε πως σε μια σχέση είστε παραπάνω από ένας ή μία. Η φιλοδοξία σας είναι όμορφο χαρακτηριστικό, αλλά δώστε και στο άλλο άτομο για λίγο τα ηνία. Δεν χρειάζεται να κάνετε εσείς τα πάντα μόνη σας. Η ισορροπία είναι το κλειδί.

Δίδυμοι: Ραντεβού και σεξ κυριαρχούν

Η παιχνιδιάρα φύση σας φαίνεται πως ταιριάζει ιδιαίτερα σε αυτή την εποχή του χρόνου. Αυτούς τους μήνες θα εστιάσετε σε ρομαντικές περιπέτειες και πολύ ερωτικό παιχνίδι. Τώρα μπορείτε να εξερευνήσετε τις επιλογές σας και να περάσετε καλά. Προγραμματίστε εξόδους, εξορμήσεις, εκδρομές ή ξαναμπείτε στο παιχνίδι των εφαρμογών για γνωριμίες. Πολύ λίγα πράγματα μπορεί να πάνε στραβά στην εποχή του Ζυγού για εσάς.

Ζυγός: Όλα τα βλέμματα πάνω σας

Αυτή είναι η εποχή που ανθίζετε εσείς. Η κοινωνική και ελκυστική ιδιοσυγκρασία σας τραβά την προσοχή όλων, ενώ τώρα είναι μια καλή περίοδος για να κατανοήσετε τι σημαίνει για εσάς η αυτοεκτίμηση και η αγάπη προς τον εαυτό σας. Περιλαμβάνει αναγκαστικά και κάποιον άλλο ή μήπως βρίσκετε τη χαρά και την ηρεμία καλύτερα μόνη σας; Το ότι μπορεί να μην έχετε σύντροφο αυτή τη στιγμή δεν σας κάνει λιγότερο ικανές ή άξιες. Ίσως αυτή είναι η στιγμή για να ανακαλύψετε και να πιστέψετε τι ρόλο παίζετε εσείς στη ζωή σας. Αυτό δεν σημαίνει, βέβαια, ότι θα απορρίψετε την προσοχή που λαμβάνετε. Εκμεταλλευτείτε και τις δύο δυνατότητες που ανοίγονται μπροστά σας!

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below