Αν αναρωτιέσαι γιατί συνεχώς ελκύεις τα ίδια ζώδια ξανά και ξανά, η απάντηση μπορεί να έχει σχέση με το δικό σου ζώδιο. Όταν μιλάμε για τον έρωτα, κάποια ζώδια είναι φυσικό να γοητεύονται το ένα από το άλλο χωρίς να καταλαβαίνουν απόλυτα γιατί συμβαίνει αυτό. Ο Αιγόκερως και ο Καρκίνος για παράδειγμα είναι πολύ πιθανό να αλληλογοητευτούν καθώς είναι απέναντι ζώδια. Δεν μπορείς πάντα να επηρεάσεις το ποιος θα σε γοητεύσει ούτε ποιος θα γοητευτεί από εσένα. Όταν μιλάμε για την Αστρολογία όμως, ξέρεις ότι υπάρχουν τρία πιθανά ζώδια που θα τρελαθούν μαζί σου -με το δικό σου ζώδιο.

Υπάρχουν σαφώς πολλοί διαφορετικοί παράγοντες που παίζουν ρόλο. Τα ζώδια με τα ίδια στοιχεία είναι πιο πιθανό να ελκύονται το ένα από το άλλο καθώς μοιράζονται κοινές αρχές για τη ζωή. Τα ζώδια της φωτιάς ακολουθούν την δημιουργική τους έμπνευση, τα ζώδια του αέρα ακολουθούν τις κοινωνικές τους παρορμήσεις, τα ζώδια του νερού ακολουθούν τα ενστικτώδη συναισθήματά τους και τα ζώδια της γης ακολουθούν τις υλικές τους επιθυμίες.

Τα ζώδια του ίδιου στοιχείου τα πάνε καλά γιατί μοιράζονται κοινά χαρακτηριστικά και τρόπους έκφρασης της ενέργειάς τους. Τα ζώδια της φωτιάς είναι παθιασμένα, με ισχυρή θέληση και φιλόδοξα. Τα ζώδια της γης κινούνται αργά, είναι πρακτικά και γειωμένα. Τα ζώδια του αέρα είναι κοινωνικά, επικοινωνιακά και διανοούμενα. Τα ζώδια του νερού είναι ευαίσθητα, συναισθηματικά και ενστικτώδη.

Κάποιες φορές όμως και τα αντίθετα ισχύουν. Κάποια ζώδια ελκύονται σε αυτό που αστρολογικά δεν τους ταιριάζει γιατί βρίσκουν αυτό που τους λείπει από τον εαυτό τους και βρίσκουν αυτά τα στοιχεία ζευγαρώνοντας. Ο σπιτόγατος Καρκίνος μπορεί, για παράδειγμα, να γοητευτεί από το περιπετειώδες πνεύμα του Τοξότη γιατί τον βγάζει έξω από τη ζώνη ασφαλείας του.

Παρακάτω θα βρεις τη λίστα με τα ζώδια που είναι γοητεύονται από σένα, σύμφωνα με το ζώδιό σου.

Κριός

Καρκίνος, Ζυγός, Τοξότης

Ταύρος

Λέων, Ζυγός, Αιγόκερως

Δίδυμος

Λέων, Παρθένος, Τοξότης

Καρκίνος

Σκορπιός, Αιγόκερως, Ιχθύς

Λέων

Ζυγός, Σκορπιός, Ιχθύς

Παρθένος

Ταύρος, Αιγόκερως, Ιχθύς

Ζυγός

Ταύρος, Καρκίνος, Υδροχόος

Σκορπιός

Ταύρος, Καρκίνος, Ιχθύς

Τοξότης

Δίδυμος, Υδροχόος, Ιχθύς

Αιγόκερως

Ταύρος, Καρκίνος, Παρθένος

Υδροχόος

Δίδυμος, Λέων, Σκορπιός

Ιχθύς

Λέων, Παρθένος, Ιχθύς

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below