Το ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης εγκαινίασε και επισήμως σε τηλεοπτική μετάδοση το άνοιγμα του Ελληνικού Καλοκαιριού και την ίδια στιγμή έδωσε το έναυσμα για να ετοιμαστούν οι αποσκευές για τα αγαπημένα μας νησιά και κάθε ονειρεμένο προορισμό.


Το τεύχος Ιουλίου είναι γεμάτο με αυτό το μοναδικό ελληνικό φως, με το πιο ζωντανό και ενημερωμένο στιλ, με τα πρόσωπα και τις ιδέες που μας εμπνέουν και όλα όσα έχουν σημασία.

Στο εξώφυλλο, η Ντακότα Τζόνσον, η κόρη των σταρ Μέλανι Γκρίφιθ και Ντον Τζόνσον, βάζει πλέον την καριέρα της στο δρόμο που εκείνη θέλει και αφού σκανδάλισε το παγκόσμιο κοινό με τις «50 αποχρώσεις του γκρι», γυρίζει σελίδα με την ταινία «Ονειρα στην Καλιφόρνια» που θα δούμε στα θερινά σινεμά στις 9 Ιουλίου.

Το Marie Claire έχει αφιερώσει χιλιάδες σελίδες στα ανθρώπινα δικαιώματα και στην ισότητα, έχει αγκαλιάσει τη μαύρη ομορφιά επιλέγοντας συστηματικά μαύρα μοντέλα και έχει δώσει φωνή σε μερικές αξιοθαύμαστες μαύρες γυναίκες.

 

Με αφορμή το Black Lives Matter θυμόμαστε τις καλύτερες στιγμές και τα πιο δυνατά συνθήματα, ενώ συνθέτουμε έναν χρήσιμο οδηγό για το πώς μπορείς να πολεμήσεις το ρατσισμό.

Και φυσικά, ξέρουμε τι θα διαβάσετε φέτος το καλοκαίρι! Ο αγαπημένος μας συγγραφέας Χρήστος Χωμενίδης μας μιλάει με αφορμή το νέο του βιβλίο, «Ο Βασιλιάς της», ένα συναρπαστικό «πρίκουελ» της Ιλιάδας με πρωταγωνιστή τον Μενέλαο που φωτίζει αλλιώς το μύθο της Ωραίας Ελένης και την αρχή του τρωικού πολέμου, όπως μόνο ο χαρισματικός συγγραφέας ξέρει.

Η μόδα γίνεται μέρος του ταξιδιού. Τα κομμάτια που θα μας συνοδεύσουν στις διακοπές, τα σέξι μαγιό, τα αέρινα φορέματα, τα έξυπνα σύνολα που θα μας εξυπηρετήσουν από την πόλη μέχρι την παραλία και από την πλαζ μέχρι το δείπνο στα σοκάκια του νησιού.

 

Όλες οι προτάσεις των μεγάλων οίκων, αλλά και οι προσιτές επιλογές της αγοράς είναι στο Marie Claire Ιουλίου.

 

Όπως πάντα, στο περιοδικό θα βρείτε τις πιο ενημερωμένες σελίδες ομορφιάς και έναν αναλυτικό οδηγό που θα σας βοηθήσει να βρείτε την κατάλληλη αντηλιακή προστασία για φέτος και το σωστό κραγιόν του καλοκαιριού.

 

Μαζί το αφιέρωμα Marie Claire Maison με ιδέες διακόσμησης και αντικείμενα που θα μετατρέψουν το σπίτι σας σε εξωτικό καταφύγιο.

Marie Claire, Μια γυναίκα με πάθος, εσύ!

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below