Ο Δεκέμβριος μπορεί να έχει μόλις αρχίσει, αλλά τα δέντρα έχουν σχεδόν στολιστεί και η ατζέντα μας έχει αρχίσει να γεμίζει με Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις. Επομένως, δεν είναι περίεργο το γεγονός ότι έχουμε ήδη εντοπίσει το hero- piece της φετινής εορταστικής σεζόν.

Αυτό που μπορεί να σε εκπλήξει, ωστόσο, είναι ότι δεν περιλαμβάνει ούτε μία παγιέτα. Ούτε είναι μεταλλιζέ. Ή κόκκινο. Όχι, το φετινό must-have κομμάτι είναι εντυπωσιακό με πολύ διαφορετικό τρόπο: μέσω ενός απίστευτα ογκώδους μανικιού. Και τα ακόμα καλύτερα νέα είναι ότι προέρχεται από ένα από τα αγαπημένα μας high street brands.

Με ένα μπούστο από βελούδο ως βάση αυτού του τοπ η Ζara απάντησε σε όλες τις στυλιστικές χριστουγεννιάτικες προσευχές μας και με τον λιγότερο προφανή τρόπο.

Φυσικά, το puff-sleeve τοπ έχει αρχίσει ήδη να κάνει την εμφάνισή του στο Instagram, γεμίζοντας το feed μας με μια έκρηξη χρώματος.

Και όσες φορές το έχουμε δει μέχρι στιγμής είναι σε συνδυασμό με κάτι πολύ πιο μίνιμαλ και συγκεκριμένα με ένα μαύρο παντελόνι αφού δεν εξισορροπεί μόνο τη σιλουέτα πολύ καλύτερα από ότι μια φούστα αλλά προσθέτει επίσης μια πιο cool αίσθηση στην τρυφερή, ροζ απόχρωση.

View this post on Instagram

Details 💕 📷 @morganelay

A post shared by Pénélope Goldstone (@pennygoldstone) on

View this post on Instagram

Sassy Sunday’s 💅🏻👚👛

A post shared by Hannah Crosskey (@hannahcrosskey) on