Οι νέες συλλογές γυαλιών Bottega Veneta για Fall / Winter 17-18 τόσο για τις γυναίκες όσο και για τους άνδρες αλληλοσυμπληρώνονται και συνδυάζουντα διαχρονικά και καινοτόμα σχέδια με λειτουργικότητα και κομψότητα, βάζοντας για ακόμα μια φορά το μοτίβο intrecciato ως υπογραφή του Tomas Maier, creative director του brand.

Όπως παρουσιάζεται στο fashion show, το θέμα Sculpted Intrecciato είναι η καινοτομία αυτής της σεζόν για τις γυναίκες, ένα νέο concept που χαρακτηρίζεται από μια βαθιά τεχνική γλυπτικής. Το intrecciato motif είναι χαραγμένο με λέιζερ επάνω στο acetate υλικό της μετώπης με ιδιαίτερο τρόπο, δημιουργώντας εκλεπτυσμένα εφέ τεχνικής ‘chiaroscuro’. Tο ίδιο μοτίβο αποκαλύπτεται διακριτικά και μέσα από τους διαφανείς κοκάλινους βραχίονες  στο ειδικά διαμορφωμένο μέταλλο.

Η ανδρική σειρά ηλίου Intrecciato Rim είναι κατασκευασμένη από premium και εξαιρετικά ελαφρύ αλουμίνιο με το intrecciato μοτίβο να είναι χαραγμένο στις άκρες του κάθε βραχίονα, στα επιρίνια και στη γέφυρα , προσθέτοντας στα γυαλιά ιδιαίτερο χαρακτήρα και αποκλειστικότητα. Οι διακριτικές μεταλλικές βιδούλες (rivets) στα δύο άκρα της μετώπης  εισάγονται με το χέρι με εξαιρετική τεχνογνωσία, δίνοντας μια τελική εικόνα φινέτσας και άνεσης.

Η υπάρχουσα σειρά Light Intrecciato Profile συνεχίζει να εξελίσσεται με εξαιρετικά ελαφριά υλικά και unisex γοητεία. Εκπληκτικές μεταλλικές μάσκες με καθρέφτες φακούς διακοσμούνται από το intrecciato μοτίβο στο μεταλλικό περίγραμμα του σκελετού και στην άκρη του κάθε βραχίονα.

Τέλος, η κομψή σειρά Intrecciato Layer εμπνέεται από τα κοσμήματα Bottega Veneta. O σκελετός, σε μια ιδιαίτερη κατασκευή, αποτελείται από δύο διαφανή στρώματα acetate που περικλείουν το intrecciato μοτίβο χαραγμένο επάνω σε μεταλλικό φύλλο, δίνοντας ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα με πολυτελείς αντιθέσεις χρωμάτων και υφών.

Η παλέτα χρωμάτων της συλλογής FW17 προσφέρει μια χρωματική γκάμα από κλασικές αποχρώσεις όπως το μπλε, το γκρι και το καφέ σε συνδιασμόμε burgundy και μεταλλικές αποχρώσεις  σε αντικέ ή ροζ χρυσό, ασήμι και χρυσό, σε γυαλιστερά ή ματ φινιρίσματα.

BOTTEGA VENETA SCULPTED INTRECCIATO BV0148S

Εξαιρετικά θηλυκά γυαλιά ηλίου ‘cat-eye’ που αντιπροσωπεύουν ένα νέο concept, που χαρακτηρίζεται από μια βαθιά τεχνική γλυπτικής, δημιουργώντας φως και σκιάσεις χάρη στον ιδιαίτερο τρόπο που είναι χαραγμένο το
intrecciato μοτίβο με λέιζερ στοacetate του σκελετού. Οι κοκάλινοι βραχίονεςαναδεικνύουντο intrecciatomotif
στοειδικάδιαμορφωμένομέταλλο.

INTRECCIATO RIMBV0146SANDBV0146SA

Κομψά ανδρικά γυαλιά ηλίου με διπλή γέφυρα κατασκευασμένα από πολύ ελαφρύ αλουμίνιο και acetate. Τα κυλινδρικά ακροβραχιόνια έχουν χαραγμένα το εικονικό intrecciato μοτίβο, βάζοντας τη σφραγίδα του Οίκου σε αυτό το σύγχρονο στιλ. Τα διακριτικά rivets της υπογραφής Bottega Veneta είναι ένα λειτουργικό όσο και διακοσμητικό στοιχείο.

LIGHT INTRECCIATO PROFILE BV0139S AND BV0140S

Πολύτιμα και με ‘προχωρημένο’ σχεδιασμό, αυτά τα χρυσά μεταλλικά unisex γυαλιά ηλίου – διαθέσιμα σε στρογγυλό και τετράγωνο σχήμα – είναι τόσο ελαφριά όσο και ανθεκτικά. Το μοτίβο intrecciato είναι χαραγμένο διακριτικά στο μεταλλικό περίγραμμα της μετώπης και στην άκρη του κάθε βραχίονα. Τα διακριτικά rivets της υπογραφής Bottega Veneta είναι ένα λειτουργικό όσο και διακοσμητικό στοιχείο.

INTRECCIATO LAYER BV0143S, BV0143SA AND BV0145O

Γυαλιά ηλίου και οράσεως με στρογγυλεμένο ‘cateye’ σχήμα που χαρακτηρίζονται από μια διπλή κατασκευή διαφανούς acetate επάνω σε μεταλλικό φύλλο, με χαραγμένο το εμβληματικό intrecciato μοτίβο. Η λαμπερή και ημι-ματ αντίθεση ενισχύεται από διακριτικά rivets της υπογραφής Bottega Veneta, ένα λειτουργικό όσο και διακοσμητικό στοιχείο. Επιπλέον, το intrecciato μοτίβο αναδεικνύει τα ακροβραχιόνια.

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below