Το απόγευμα της Τετάρτης 11 Ιουλίου, Η Βέρα Παπαγγελοπούλου και η Εύα Επιτροπάκη μαζί με την ομάδα τους, οργάνωσαν ένα εξαιρετικό σουαρέ σε ένα loft με θέα το Ηρώδειο και την Ακρόπολη για να παρουσιάσουν στον Τύπο τη νέα προσθήκη στο ήδη καθιερωμένο marketplace που διατηρούν εδώ και πέντε χρόνια, το Jamjar.

Ο μοναδικός χώρος στον οποίο φιλοξενήθηκε το press event για το jamjar premium – Karyatis Luxury Maisonette.Πίνοντας cocktail, ακούσαμε τα δυο #girlboss να μιλούν για την premium ενότητα την οποία πρόσθεσαν στο Jamjar και τη δυνατότητα του επισκέπτη να επιλέξει ανάμεσα σε αναγνωρισμένα luxury brands ρούχων, κοσμημάτων, αξεσουάρ, διακόσμησης και παπουτσιών. Μπορείτε να δείτε τη νέα premium προσθήκη ΕΔΩ

Το νέο αυτό section της πλατφόρμας του jamjar είναι αφιερωμένο σε κορυφαίους Έλληνες σχεδιαστές και loved brands που έχουν χαράξει αξιοσημείωτη πορεία στο χώρο και έχουν καταφέρει να αφήσουν το στίγμα τους στην ευρύτερη αγορά του design και της δημιουργίας.

Ανάμεσα στους πρώτους σχεδιαστές που συμμετέχουν στο jamjar premium συγκαταλέγονται οι: Parthenis, madame shoushou, Chaniotakis, Vally Kontidis, Sarina, Αέναον – Afroditi Goula, Kakuru, Kleos, IRIDE DE PORTU, ANDREOU FASHION, de.bour, DEBBIE TZIMA, Christina Warren.

Με την ένταξη της νέας αυτής ενότητας, οι επισκέπτες του jamjar θα έχουν πλέον τη δυνατότητα όχι μόνο να ανακαλύπτουν “youniquely created” προϊόντα από τους πιο ταλαντούχους Έλληνες δημιουργούς, αλλά και να βρίσκουν συγκεντρωμένα σε ένα online marketplace τα σχέδια αγαπημένων τους brands που ακολουθούν, προτιμούν και εμπιστεύονται.

Για την καλύτερη δε εξυπηρέτηση και την πιο άνετη περιήγησή τους, οι δημιουργίες που ανήκουν στην ενότητα jamjar premium αποτελούν εκτός από ξεχωριστό section, και προϊοντική υποκατηγορία ανά είδος.

Αντίστοιχα, οι διακεκριμένοι Έλληνες σχεδιαστές θα αποκτήσουν ένα σύμμαχο, ένα σταθερό συνεργάτη και ένα αποδοτικό κανάλι πώλησης το οποίο θα τους προσφέρει την ευκαιρία να απευθύνουν σε ένα ευρύτερο κοινό & να ενισχύσουν την online παρουσία & τις online πωλήσεις τους.

Η Βέρα Παπαγγελοπούλου, συνιδρύτρια του jamjar.gr, δήλωσε σχετικά: «Πιστεύουμε βαθιά πως η Ελλάδα είναι η χώρα που συμβολίζει και αντιπροσωπεύει όσο καμία τις έννοιες της έμπνευσης, της καινοτομίας, της δημιουργίας και του design. Στόχος μας έτσι και όραμά μας ήταν πάντα να δημιουργήσουμε ένα marketplace που θα φιλοξενεί όλες εκείνες τις ελληνικές δημιουργίες που ξεχωρίζουν για την αισθητική, την ποιότητα, το design και την πρωτοτυπία τους, ένα marketplace σήμα κατατεθέν της μοναδικότητας, αφιερωμένο σε όλους όσοι θέλουν να ξεχωρίζουν. Θεωρούμε, έτσι, πως η ένταξη του jamjar premium και η συμμετοχή των διακριμένων αυτών Ελλήνων σχεδιαστών θα δώσει νέα πνοή στο jamjar, με την διεύρυνση της γκάμας προϊόντων μας και αντίστοιχα της πελατειακής μας βάσης, χαρίζοντας την ευκαιρία σε επισκέπτες, δημιουργούς και σχεδιαστές να συναντηθούν & να απολαύσουν τη μοναδική shopping & selling εμπειρία του jamjar αντίστοιχα».

Σχετικά με το jamjar

Το www.jamjar.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό online marketplace αφιερωμένο στα youniquely created προϊόντα των πιο ταλαντούχων δημιουργών & των κορυφαίων Ελλήνων σχεδιαστών! Στόχος της πλατφόρμας είναι να βοηθήσει τους ανεξάρτητους δημιουργούς να αυξήσουν τις online πωλήσεις τους έξυπνα, προσφέροντας παράλληλα στους καταναλωτές που αναζητούν προϊόντα μακριά από τα συνηθισμένα τη δυνατότητα να αγοράσουν online τις πιο πρωτότυπες, τις πιο ιδιαίτερες δημιουργίες. Το jamjar απαρτίζεται από την dream team των Ελλήνων ανεξάρτητων δημιουργών & σχεδιαστών, οι οποίοι προωθούν και πουλούν στα 500+jamjar pages τους σχεδόν 30.000 δημιουργίες από μοναδικά και πολύ εντυπωσιακά κοσμήματα, αξεσουάρ, ρούχα, παιδικά, μέχρι είδη σπιτιού, τέχνης αλλά και φυσικά καλλυντικά.