Η σεζόν άνοιξη – καλοκαίρι δεν είναι μόνο η εποχή που υποδεχόμαστε τις νέες τάσεις στη μόδα αλλά και η
περίοδος που γίνονται οι περισσότεροι γάμοι. Είμαστε σίγουρες ότι και εσείς θα παραβρεθείτε τουλάχιστον σε έναν και γιατί όχι και ως γαμπρός ή ως νύφη. Η επιλογή ενδυμάτων για μια τέτοια περίσταση δεν είναι πολύ δύσκολη επειδή συνήθως έχουμε οδηγίες σχετικά με τον ενδυματολογικό κώδικα, αλλά η επιλογή των σωστών υποδημάτων μερικές φορές μπορεί να γίνει μια δύσκολη υπόθεση και ο συνδυασμός καλής εμφάνισης και άνεσης συχνά ακούγεται σαν ένα ακατόρθωτο όνειρο. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει τέτοιος συνδυασμός και σήμερα θα σας πούμε πως να τον βρείτε.

Τα κλασικά ανδρικά και γυναικεία υποδήματα
Στη γκαρνταρόμπα και των δύο φύλων δεν υπάρχει πια τίποτα απαγορευμένο και όσο οι άνδρες, τόσο και οι γυναίκες φορούν ελεύθερα παντελόνια. Όσο αφορά, όμως, τα κομψά παπούτσια οι διαφορές φαίνονται με την πρώτη ματιά τεράστιες.  Μπορεί να σας εκπλήξει αλλά στην πραγματικότητα υπάρχει κάτι που τους
ενώνει. Ένας από τους πιο δημοφιλής τύπους παπουτσιών στην παγκόσμια αγορά είναι τα λεγόμενα clarks της ομώνυμης επώνυμης εταιρείας. Η εταιρεία αυτή είναι στη βιομηχανία υποδημάτων για περισσότερα από 200 χρόνια και κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου έχει αποδείξει ότι είναι η καλύτερη κατασκευάστρια στον τομέα. Τα υποδήματά της χαρακτηρίζονται όχι μόνο με το κομψό σχεδιασμό τους, αλλά και με την υψηλή ποιότητα κατασκευής που εγγυάται τη βέλτιστη άνεση των ποδιών.  Αυτό καθιστά αυτά τα παπούτσια την τέλεια επιλογή για επίσημες εκδηλώσεις όπως είναι οι γάμοι και όπου υποτίθεται ότι θα είστε για ώρες με τα κλειστά ή με ψηλό τακούνι παπούτσια – κάτι, που είναι μια πραγματική δοκιμασία για τα πόδια σας ειδικά εάν θα χορέψετε όλη τη νύχτα. Με ένα ζευγάρι Clarks θα κυριαρχήσετε στην πίστα χωρίς να διακυβεύεται η άνεσή σας.

Η επώνυμη εταιρεία αυτή προσφέρει μια ποικιλία σχεδίων που ικανοποιούν τις προτιμήσεις ακόμα και
ατόμων με ιδιαίτερο γούστο – κομψά σανδάλια, κλειστά παπούτσια με ή χωρίς κορδόνια, ψηλοτάκουνα ή
πλατφόρμες για τις γυναίκες – στη συλλογή της υπάρχει από κάτι για όλους. Η μεγάλη ποικιλία εγγυάται ότι ανάμεσα στις προτάσεις της εταιρείας θα βρείτε το τέλειο ζευγάρι που θα συμπληρώνει θαυμάσια το ένδυμά σας για την ειδική περίσταση. Για την άνεση δεν πρέπει να γίνεται και λόγος – αυτή είναι εγγυημένη, απλά μένει να επιλέξετε το σχέδιο που ταιριάζει καλύτερα στην περίσταση και, φυσικά, στο γούστο σας.

Κομψά υποδήματα για γενναίες γυναίκες
Τα ψηλοτάκουνα σίγουρα δεν είναι για όλες τις γυναίκες και μερικές φορές είναι πραγματική πρόκληση να
περάσουμε ατελείωτες ώρες με αυτά – η δημιουργία πληγών στα πόδια μας είναι εγγυημένη. Παρ’ όλα αυτά δεν υπάρχουν πιο κομψά παπούτσια από τις γοβες ειδικά για επίσημες εκδηλώσεις. Εάν δεν είστε από τα άτομα που φορούν στην καθημερινότητα ψηλοτάκουνα υποδήματα, αλλά ωστόσο έχετε επιλέξει τέτοια για τον γάμο που είστε καλεσμένη, υπάρχουν κάποια μυστικά που θα μπορούσατε να εφαρμόσετε για να περάσετε θαυμάσια χωρίς να ανησυχείτε για τα πόδια σας.

Εάν δεν έχετε φορέσει πολύ καιρό ή εάν πρόκειται να φορέσετε για πρώτη φορά τα καινούργια σας
ψηλοτάκουνα, επιλέξτε λίγο χαμηλότερα τακούνια ώστε η διαφορά μεταξύ των καθημερινών σας
παπουτσιών και εκείνων για τη μεγάλη μέρα να μην είναι τόσο τεράστια. Μερικές φορές εκτός από τα τακούνι αυτό το είδος παπουτσιών διαθέτουν και πλατφόρμα – έτσι φαίνεστε πιο ψηλή αλλά ταυτόχρονα διατηρείτε τη φυσιολογική στάση των πελμάτων σας. Εάν έχετε επιλέξει καινούργια υποδήματα για μια επίσημη περίσταση, όπου πρόκειται να τα φορέσετε για πρώτη φορά, φροντίστε να τα φοράτε κάθε μέρα στο σπίτι για μια εβδομάδα για να τα συνηθίσετε.

Ο συνδυασμός στυλ και άνεσης δεν είναι αδύνατων να επιτευχθεί με ένα σωστά επιλεγμένο ζευγάρι
παπουτσιών! Ποτέ μην προκαλείτε στον εαυτό σας ταλαιπωρία στο όνομα της καλής εμφάνισης, αφού αν δεν έχετε καλή διάθεση στη γιορτή δεν έχει σημασία πόσο όμορφη φαίνεστε!

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below