Βρισκόμαστε σχεδόν μια ανάσα από το πιο inspo event που θα πραγματοποιηθεί, για πρώτη φορά και στην Ελλάδα, το Power Trip του Marie Claire και η λίστα με τις ομιλήτριες μεγαλώνει.

Ανάμεσα στις πιο επιδραστικές και ασυμβίβαστες γυναίκες που θα λάβουν μέρος στη σύνοδο κορυφής στις 2 Οκτωβρίου 2019, στο Cape Sounio, Grecotel Exclusive Resort, βρίσκεται η Melissa Whiting.

Η κυρία Whiting άρχισε να εργάζεται ως νομική σύμβουλος για την Philip Morris International το 2001 στην Αυστραλία και το 2017, ορίστηκε Αντιπρόεδρος του τομέα Inclusion & Diversity της εταιρείας.

Αρχικά, ο νέος της ρόλος ήταν κάτι που για την ίδια βρισκόταν έξω από τα νερά της. Της είχαν δημιουργηθεί αμφιβολίες για το αν θα μπορέσει να ανταπεξέλθει και να αποδώσει. Όμως αποφάσισε να μην τα παρατήσει και να λειτουργήσει έξω από το comfort zone της, πιστεύοντας απλά στη δύναμη που κρύβει μέσα της.

Στη νέα της θέση, ως Αντιπρόεδρος του τομέα Inclusion & Diversity της Philip Morris International, η κυρία Whiting έχει έναν βασικό σκοπό: να δημιουργήσει ένα συνεργατικό, υποστηρικτικό, γεμάτο σεβασμό περιβάλλον στην εταιρεία, το οποίο ενισχύει και αυξάνει τη συμμετοχή και τη συνεισφορά όλων των εργαζομένων, ανεξάρτητα από το φύλλο τους. Ενώ αποστολή της είναι να βοηθήσει στην εξάλειψη κάθε εμποδίου ώστε να μπορέσουν οι γυναίκες να προχωρήσουν σε ηγετικές θέσεις.

Η Melissa Whiting θα μοιραστεί την ιστορία, τις φιλοδοξίες και τη δύναμή της στο Power Trip στις 2 Οκτωβρίου 2019.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below