Με αφορμή το φονικό στην Καβάλα, όπου 56χρονος σκότωσε τη σύζυγό του και το παιδί τους και στη συνέχεια αυτοκτόνησε, θυμόμαστε τον παιδοκτόνο του Χαλανδρίου, ο οποίος το 2019 δολοφόνησε το 4χρονο παιδί του και έβαλε τέλος στη ζωή του.

Η τραγωδία που έγινε γνωστή σήμερα δεν διαφέρει και πολύ από εκείνη του 2019. Και τότε ο πατέρας και σύντροφος σκότωσε το 4 ετών παιδί του, επειδή βρισκόταν σε διαμάχη με τη σύζυγό του. Για την ακρίβεια το ζευγάρι βρισκόταν σε διάσταση και λίγο πριν από το φονικό είχε καυγαδίσει. Τραγική φιγούρα η μητέρα, η οποία βρέθηκε πρώτη στο σημείο μετά το συμβάν.

Η διαφορά είναι ότι η μητέρα του παιδιού έζησε και ήταν εκείνη που τους αντίκρισε για πρώτη φορά νεκρούς. Η ίδια μίλησε τότε στη δημοσιογράφο Εβίτα Τσιλοχρήστου για το ΣΚΑΪ, εξηγώντας πώς γνωρίστηκε με τον σύζυγό της, αλλά και τι αντίκρισε όταν μπήκε στο σπίτι που έγινε το φονικό.

Παραδέχτηκε πως ήταν τρελά ερωτευμένη με τον άντρα της και πως τα προβλήματα ξεκίνησαν όταν το ζευγάρι μετακόμισε στο Χαλάνδρι. Η νεαρή κοπέλα ακόμη μίλησε για το πόσο ο γιος της αγαπούσε τον πατέρα του, αλλά και για το πόσο βίαιος εκείνος γινόταν όταν θύμωνε. Στη συνέχεια αποκαλύπτει τις πρώτες της σκέψεις όταν είδε τον σύζυγό της νεκρό, αλλά και τι έκανε αφού ανακάλυψε το πτώμα του γιου της.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below