Το FBI επιβεβαίωσε ότι βρέθηκαν τα προσωπικά αντικείμενα του Brian Laundrie, αγνοούμενου και βασικού υπόπτου για τη δολοφονία της συντρόφου του, Gabby Petito, και ανθρώπινα λείψανα σε κοντινή απόσταση που θεωρείται ότι ανήκουν σε εκείνον, αν και απομένει να γίνει η ταυτοποίηση.

Η υπόθεση της γυναικοκτονίας της Instagrammer Gabby Petito συγκλόνισε την Αμερική και κάποιοι στη χώρα μας την παρομοιάζουν με εκείνη της Καρολάιν. Στις αρχές Ιουλίου του 2021 το νεαρό ζευγάρι ξεκίνησε για ένα μεγάλο road trip, αλλά τέλη Αυγούστου επέστρεψε μόνος του ο Brian.

Γύρω στις 10 Σεπτεμβρίου οι γονείς της Gabby, που είχαν την τελευταία επικοινωνία μαζί της περίπου στις 26 Αυγούστου, δήλωσαν την εξαφάνισή της. Το ζευγάρι είχε μεγάλες εντάσεις, σύμφωνα με μαρτυρίες, μάλιστα στις 12 Αυγούστου ένας καβγάς το είχε οδηγήσει στην αστυνομία. Η τελευταία, αφού δεν διαπίστωσε σημάδια σωματικού τραυματισμού, είχε καταλήγει τότε στο πόρισμα «συναισθηματική/νευρική κατάρρευση» και όχι ενδοοικογενειακή βία.

Δέκα μέρες αργότερα, εντοπίστηκε η σορός της Gabby και ο θάνατός της αποδόθηκε σε στραγγαλισμό, αλλά στο μεταξύ ο Brian είχε γίνει καπνός. Από τις 13 Σεπτεμβρίου ο άντρας είχε παρκάρει το αυτοκίνητό του στο Myakkahatchee Creek Environmental Park και είχε ξεκινήσει για πεζοπορία, από την οποία δεν επέστρεψε. Εδώ και έναν μήνα λοιπόν η αστυνομία είχε κλείσει το πάρκο για το κοινό και είχε εστιάσει εκεί την αναζήτησή του.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below