Τα τελευταία χρόνια η λαμπερή επιδερμίδα είναι το νούμερο ένα ζητούμενο από τα προïόντα περιποίησης προσώπου. Η θαμπή όψη είναι αποτέλεσμα πολλών παραγόντων και ανεξάρτητα από την ηλικία υπάρχουν και κάποιες ημέρες ή περίοδοι τα σημάδια εξάντλησης φαίνονται ακόμη και στην επιδερμίδα μας. Το στρες, ο άστατος ύπνος, η μη ισορροπημένη διατροφή ταλαιπωρούν όχι μόνο την ψυχολογία μας αλλά και το δέρμα μας.

Η βιταμίνη C είναι από τα πιο διάσημα αντιοξειδωτικά συστατικά που συμβάλλουν στη λάμψη, τον ομοιόμορφο τόνο της επιδερμίδας και διορθώνουν τις δυσχρωμίες. Οταν δε, συνδυάζεται με άλλα δραστικά συστατικά μπορεί να κάνει θαύματα. Κάτι τέτοιο συμβαίνει και με τη γνωστή κοσμητολογική θεραπεία που ονομάζεται μεσοθεραπεία κατά την οποία ένα σύμπλοκο βιταμινών, μετάλλων, αμινοξέων και υαλουρονικού οξέος εγχέεται στο χόριο και προσφέρει άμεση ενυδάτωση, λάμψη και φρέσκια όψη. To Mesolift C15 Συμπύκνωμα των εργαστηρίων Lierac είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεται η κουρασμένη επιδερμίδα.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

 

Πρόκειται για ένα αναζωογονητικό συμπύκνωμα εμπνευσμένο από την τεχνική της μεσοθεραπείας που ενισχύει και επαναφέρει την ενέργεια στην επιδερμίδα. Το Mesolift C15 Συμπύκνωμα των εργαστηρίων Lierac είναι μια θεραπεία δύο διαστάσεων που κέρδισε τις εντυπώσεις αλλά και την ψήφο μας, καθώς καταφέρνει να αναπληρώσει τις απώλειες της επιδερμίδας χάρη σε ένα συνδυασμό δομικών συστατικών όπως ιχνοστοιχεία, αμινοξέα και υαλουρονικό οξύ, ενώ ενδυναμώνει τον κυτταρικό μεταβολισμό χάρη σε ένα συμπύκνωμα βιταμίνης C 15%. Μια καθημερινή φροντίδα που ενεργοποιείται από την πρώτη χρήση και προτείνεται ως εντατική θεραπεία ενός μήνα σε περιόδους έντονου στρες, κούρασης ή εποχιακών αλλαγών (περίπου δηλαδή 2-3 φορές το χρόνο). Η επιδερμίδα ανακτά την ενέργεια, τη ζωτικότητα, τη τονικότητά της και είναι αισθητά πιο λεία.

 

ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΚΡΙΤΕΣ
«Εκανα τη θεραπεία για ένα μήνα και νιώθω την επιδερμίδα μου ξεκούραστη».

«Αγαπώ ιδιαίτερα τα προϊόντα με βιταμίνη C. Δοκίμασα το Mesolift C15 Συμπύκνωμα των εργαστηρίων Lierac και άρχισα σιγά-σιγά να βλέπω την επιδερμίδα μου πιο ζωντανή».

«Ενα καλλυντικό προϊόν με έμπνευση την τεχνική της μεσοθεραπείας. Αυτό και μόνο αξίζει ένα βραβείο».

www.lierac.gr

 

Φωτογραφία: Λευτέρης Σιαράπης

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below