Το πρωκτικό σεξ είναι η σεξουαλική πρακτική που όλοι λατρεύουν να μισούν και αντίστοιχα μισούν που λατρεύουν. Ενοχές, ταμπού, προκαταλήψεις, δεύτερες και τρίτες σκέψεις γυρνάνε στο μυαλό τους και ενώ έχουν την περιέργεια ή και την επιθυμία να το δοκιμάσουν, αρκετές φορές καταπιέζονται.

Στην πραγματικότητα οι άνθρωποι γενικά δεν πρέπει να καταπιέζονται όταν επιθυμούν διακαώς κάτι, αλλά να λαμβάνουν τα μέτρα τους και να το κάνουν. Όσο για εκείνους που δεν τους αρέσει, τότε πάσο, ας το κρατήσουν έτσι.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

Παρόλα αυτά, υπάρχει πράγματι ένας λόγος για τον οποίο μπορεί κάποιο ζευγάρι να δοκιμάσει το να κάνει πρωκτικό σεξ και δεν είναι η απλή ευχαρίστηση και των δύο. Ο λόγος αυτός λοιπόν συνδέεται με το μέγεθος του πέους του άνδρα. Έχει παρατηρηθεί ότι με την πρωκτική διείσδυση ένα μικρό πέος μπορεί να προσφέρει την ηδονή που προσφέρει ένα μεγάλο με την κολπική. Κοινώς, στον κόλπο ο οποίος έχει διαφορετική ανατομία το πέος χρειάζεται να έχει διαφορετικές προδιαγραφές.

Από τον πρωκτό, η ευχαρίστηση μπορεί να προκληθεί και με ένα μικρότερο σε μέγεθος πέος, επομένως αυτή είναι μια αλήθεια η οποία μπορεί να σώσει τη σχέση πολλών ζευγαριών που τα προβλήματα ανατομίας δε βοηθούν στο σεξ. Προφανώς η θεωρία αυτή στηρίζεται σε ιατρικές εκτιμήσεις σχετικά με την ελαστικότητα του εντέρου ενώ σαφέστατα ένα μεγάλο πέος θα ήταν δυσκολότερο να πραγματοποιήσει διείσδυση χωρίς πόνο σε αντίθεση με ένα μικρό.

Αν μια σχέση αντιμετωπίζει προβλήματα τέτοιου είδους, τότε θα μπορούσε να δοκιμάσει αυτή την λύση και ποιος ξέρει, ίσως και να λειτουργήσει λύνοντάς τα με πολύ ευχάριστα αποτελέσματα και για τους δυο.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below