Διαβάσαμε στο The Cut

Στη στήλη Negative Sex την οποία επιμελείται η Priscilla Pine

Στα 20something μου, ήμουν μόνη μου και δούλευα σε ένα μεσιτικό γραφείο, σε ένα κτήριο στην καρδιά του Μανχάταν με τεράστιες τζαμαρίες. Οι περισσότεροι από τους άνδρες συναδέλφους μου ήταν νέοι και αρκετά εμφανίσιμοι, αλλά εγώ πάντα ήμουν μετρημένη. Ένας βέβαια από εκείνους είχε διαφορετικά πλάνα.
Η δουλειά μου ήταν κάπως συγκεκριμένη και οριοθετημένη στο γραφείο. Μια μέρα ένας από τους συνεργάτες ήρθε στο γραφείο μου για να μου πει ότι ψάχνει να μετακομίσει σε ένα μεγαλύτερο σπίτι, έτσι πήρα την αρμάθα με τα κλειδιά από τα διαμερίσματα που είχα υπό την εποπτεία μου και κάναμε ένα τουρ μήπως του αρέσει κάτι. Φυσικά και με φλέρταρε κατά τη διάρκεια της ξενάγησης, εγώ από μεριάς μου δεν του έκοψα τη φόρα. Δεν παίχτηκε σωματική επαφή, ωστόσο, μέχρι που ένιωσα τα χέρια του στους γοφούς μου την ώρα που του έδειχνα το μπάνιο του διαμερίσματος. Ναι, ήταν μια τολμηρή κίνηση, θα μπορούσαμε να φλερτάρουμε και να λέμε αστεία ο ένας στον άλλο, τα πράγματα προχώρησαν.
Ξεκινήσαμε λοιπόν να φιλιόμαστε και τα πράγματα γρήγορα προχώρησαν με εμένα να ξεκουμπώνω το παντελόνι του και να γονατίζω. Ήμασταν εκεί γιατί είχαμε δουλειά, κανένας δεν θα μας έψαχνε επειδή αργήσαμε λίγο να πάμε στο γραφείο. Μου άρεσε στ’αλήθεια, αυτή η μικρή αίσθηση κινδύνου δυναμίτιζε την ατμόσφαιρα.

 
Ξαφνικά καταλαβαίνω την πόρτα να ανοίγει και ακούω δύο άνδρες να μιλάνε ισπανικά. Δεν έχω βγάλει ποτέ ένα μόριο από στο στόμα μου τόσο γρήγορα στη ζωή μου. Προσπάθησα να ξεφύγω όσο πιο γρήγορα μπορούσα και έκλεισα την πόρτα του μπάνιου πριν προλάβουν να μας δουν.

 
Γρήγορα συνειδητοποίησα ότι οι δύο αυτοί άνδρες ήταν από το συνεργείο που συντηρεί το κτήριο. Υπήρχαν κάποια μερεμέτια που έπρεπε να γίνουν, το είχα παρατηρήσει στις προηγούμενες επισκέψεις μου εκεί. Συνέχισα να λέω στον εαυτό μου, «αν σε πάρει κανείς χαμπάρι με αυτόν τον τύπο εδώ, θα χάσεις τη δουλειά σου». Δεν είμαι σίγουρη για πόση ώρα έμεινα εκεί μέχρι να αρχίσω να βαριέμαι. Το πρόβλημα ήταν ότι δεν είχα κοντά μου το κινητό, οπότε δεν ήξερα τι ώρα είναι. Ο τύπος είχε μείνει παγωμένος με  τα «μαγαζιά του ανοιχτά» να ακουμπάει τα μαλλιά του με τα χέρια του, το οποίο το εξέλαβα σαν παρότρυνση για να συνεχίσω αυτό που έκανα, ήθελα να συνεχίσω ώστε τα πράγματα να έχουν ένα ένδοξο τέλος και οι συνευρέσεις μας να συνεχιστούν στο μέλλον. Πριν τα πράγματα πάρουν την τροπή τους, εγώ ήδη περνούσα καλά.
Όταν εγώ ικανοποιούμουν, οι άνθρωποι του συνεργείου απασχολούνταν με τα μερεμέτια και δεν είχαν σκοπό να μπουκάρουν στο μπάνιο. Πήγαν όλα τέλεια. Το κάναμε αρκετές φορές μετά από αυτό το σκηνικό και για κάποιο διάστημα ανταλλάσσαμε βρώμικα Snapchats.