Αν έχετε ποτέ υπάρξει το τρίτο πρόσωπο σε μία σχέση τότε είναι πολύ πιθανό να ταυτίζεστε με τα όσα έμαθε η συντάκτρια του yourtango.com, μετά το τέλος της σχέσης της με έναν δεσμευμένο άντρα.

«Αγαπητή, άλλη γυναίκα,

Αν είναι παντρεμένος δεν σημαίνεις τίποτα. Αν έχει οποιαδήποτε άλλη ερωτική σχέση, δεν σημαίνεις τίποτα. Σχεδόν κάθε άντρας που είναι παντρεμένος δεν θέλει να αντικαταστήσει τη σύζυγό του με μια άλλη γυναίκα. Κοιμάται μαζί σου μόνο και μόνο για να νιώσει δυνατός και επειδή είναι απαγορευμένο. Είσαι απλώς ένα παιχνίδι στα χέρια του, τίποτε άλλο», ξεκινά το άρθρο της και συνεχίζει με τα όσα εκείνη αποκόμισε από την εμπειρία της.

«Αν είναι παντρεμένος κάνει απλώς σεξ μαζί σου. Εσύ είσαι η “άλλη γυναίκα”. Και δεν είσαι η μόνη ούτε η μοναδική. Γιατί, άλλωστε, να θέλει να αντικαταστήσει τη γυναίκα του με μία άλλη;

1. Του αρέσει το γεγονός πως είσαι πάντα εκεί, μα εκείνος μπορεί να επιστρέφει στο σπίτι του. Του αρέσει, επίσης, να σκέφτεται πως είναι ο μόνος άντρας στη ζωή σου. Μπορεί να μην ισχύει και κατά βάθος το γνωρίζει, αλλά δεν τον νοιάζει. Άλλωστε, θα γυρίζει πάντα στη γυναίκα του.

2. Σε χρησιμοποιεί για να περνά καλά. Ίσως νιώθεις πως “μετράς”, πως σημαίνεις κάτι γι’ αυτόν όταν έρχεται να σε βρει, πράγμα που δεν ισχύει. Μη γελιέσαι, δεν θα αλλάξει για εσένα. Απλώς περνά τον καιρό του.

3. Ό,τι κι αν κάνει το κάνει για εκείνον. Κοιμάται μαζί σου; Του αρέσει να τον περιποιείσαι και δείχνει να σε φροντίζει; Το κάνει απλώς για να επιβεβαιώσει τη δύναμη που σου ασκεί. Να επιβεβαιώσει πως ακόμα μπορεί να κάνει όσα και πριν από τον γάμο του. Είναι απλώς θέμα δύναμης.

4. Περνά ελάχιστο χρόνο μαζί σου. Οι υποχρεώσεις τον πνίγουν και δεν προλαβαίνει να σε δει. Πίστεψέ με, αν σε ήθελε πραγματικά θα έβρισκε χρόνο. Αν σε σεβόταν, επίσης, θα το έκανε. Να θυμάσαι πως αν περνά περισσότερο καιρό με τη γυναίκα του (ή την άλλη ερωμένη του) εσύ θα μπεις στο πλάνο όταν νιώσει τον εγωισμό του να καταρακώνεται.

5. Θα σε απατήσει. Αν τελικά χωρίσει με τη γυναίκα του, για να είστε μαζί, είσαι αφελής αν πιστεύεις πως δεν θα σε απατήσει. Οι περιπτώσεις που αυτό συμβαίνει είναι πάρα πολύ σπάνιες. Μην κοροϊδεύεις τον εαυτό σου νομίζοντας πως εσύ θα είσαι η ξεχωριστή. Οι πιθανότητες λένε πως θα σε απατήσει».

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below