Σύμφωνα με μια νέα ερευνά που πραγματοποίησε η Forza Supplements οι πρωινοί τύποι μάλλον ξέρουν κάτι και ξυπνάνε τόσο νωρίς. Οι επιστήμονες παρακολούθησαν τα βιολογικά ρολόγια 1000 ανθρώπων με σκοπό να μάθουν ποια είναι η καλύτερη ώρα της ημέρας για να απολαύσουμε την σεξουαλική μας δραστηριότητα.

Τι βρήκαν; Η πιο ωφέλιμη ώρα για να κάνεις σεξ είναι 7:30 π.μ. Προφανώς και το να κάνεις σεξ στις 7:30 το πρωί δεν είναι και η πιο δημοφιλής ώρα. Σύμφωνα με την έρευνα, τα επίπεδα ενέργειας που έχουμε νωρίς το πρωί είναι πολύ υψηλά. Ένα άλλο συν στο πρωινό σεξ είναι ότι μπορείς να αποτελέσεις την πρωινή σου γυμναστική, αυτό συνεπάγεται λίγος επιπλέον χρόνο στο κρεβάτι χωρίς να μας τρώνε οι τύψεις επειδή παραλείψαμε το γυμναστήριο. Επίσης, είναι αποδεδειγμένο ότι οι ενδορφίνες που παράγει το σώμα κατά τη διάρκεια του σεξ μας βοηθούν να αντιμετωπίζουμε θετικά την ημέρα μας. Οι επιστήμονες τονίζουν πως η θετική αυτή θέαση της πραγματικότητας κρατάει για περπίπου 48. Δεν το λες και λίγο.

Σύμφωνα με τoν συντονιστή της παρούσας έρευνας, Lee Smith, “ Αυτό που προσπαθήσαμε να βρούμε είναι ποια είναι η καλύτερη στιγμή ώστε να συνδυάσουμε, τη δουλειά, το παιχνίδι και την ξεκούραση.” Τονίζει δε, πως για τον μέσο άνθρωπο η συγκεκριμένη ώρα “Είναι το κλειδί για να συνεχίσεις τις δραστηριότητες σου χτίζοντας έτσι μια υγιή και ευτυχισμένη ζωή” Τέλος προσθέτει “Κάνοντας αυτή τη μικρή αλλαγή στη ρουτίνα μας βοηθάμε τον εαυτό μας να χάσει βάρος, να χτίσει ένα πιο αθλητικό σώμα, να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί στη δουλειά και τέλος να γίνουμε καλύτεροι εραστές”

Πληροφοριακά μιλώντας, εκτός από την καλύτερη στιγμή της ημέρας για σεξ, η ερευνά αποκάλυψε πως το καλύτερο πρωινό ξύπνημα είναι στις 6:45 π.μ, η πιο σωστή στιγμή για να πάμε γυμναστήριο είναι 07:00π.μ, η καλύτερη ώρα για να καταναλώσουμε το βραδινό μας γεύμα είναι στις 6:00μμ και τέλος, 6:10μμ. είναι η καλύτερη ώρα για να απολαύσουμε ένα αλκοολούχο ποτό.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below