Η Ιταλία έχει ως τώρα τον υψηλότερο αριθμό επιβεβαιωμένων κρουσμάτων, μετά την Κίνα, από τα οποία τα περισσότερα από 1.000 ήταν θανατηφόρα. Ο Ιταλός Πρωθυπουργός Giuseppe Conte έχει θέσει σε γενική καραντίνα ολόκληρη τη χώρα ώστε να περιοριστεί -έστω και με καθυστέρηση- η εξάπλωση της πανδημίας. Για να στηρίξει τη γειτονική χώρα και τους κατοίκους της που είναι κλεισμένοι στα σπίτια τους για προληπτικούς λόγους το Pornhub αποφάσισε να τους παρέχει δωρεάν premium περιεχόμενο για έναν ολόκληρο μήνα.

Παράλληλα, το Pornhub ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει σε μια σημαντική δωρεά, ενισχύοντας την μάχη των Ιταλών ενάντια στον κορωνοϊό. “Δύναμη Ιαλία, σε αγαπάμε! To Pornhub αποφάσισε να δωρίσει ποσοστό των εσόδων του από την πλατφόρμα ModelHub από τον Μάρτιο, για να βοηθήσει την Ιταλία εν μέσω της επιδημίας. Για να σας βοηθήσουμε κατά τη διάρκεια αυτών των εβδομάδων που θα μείνετε σπίτι, για όλον τον μήνα μπορείτε να έχετε δωρεάν πρόσβαση στο PornHub Premium, χωρίς να χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε την πιστωτική κάρτα σας” έγραψε την Πέμπτη στον επίσημο λογαριασμό του στο twitter.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Ιταλία βρίσκεται στην 7η θέση στη λίστα του Pornhub με τις 20 χώρες με την μεγαλύτερη κίνηση για το 2019. Σύμφωνα με την ανασκόπηση της χρονιάς του Pornhub, η επίσκεψη ενός μέσου Ιταλού στο porn site διαρκεί περίπου 10 λεπτά και 5 δευτερόλεπτα.

Στις τρεις πρώτες θέσης της κατάταξης βρίσκονται οι ΗΠΑ, η Ιαπωνία και το Ηνωμένο Βασίλειο.