Υπάρχει μια ερωτική σκηνή στο δεύτερο επεισόδιο της σειράς Normal People που διαρκεί 9 λεπτά και 24 δευτερόλεπτα -ή για να το θέσω αλλιώς, είναι το 1/3 ολόκληρου του επεισοδίου. Ξεκινάει με την Daisy Edgar-Jones που υποδύεται την κεντρική ηρωίδα, Marianne που ετοιμάζεται να πάει στο σπίτι του Connell που υποδύεται ο Paul Mescal.

Οι δύο ήρωες της σειράς του Hulu και του BBC προσφέρουν πολλές καυτές σκηνές σεξ και δεν μας κάνει εντύπωση που 22 λεπτά της βρέθηκαν στο Pornhub και μάλιστα έγιναν το απόλυτο hit του μεγαλύτερου ελεύθερου site πορνό στον κόσμο. Κάτι που έκανε βέβαια τους υπεύθυνους να το μάθουν και να ζητήσουν από την γνωστή πλατφόρμα να αποσύρει το συγκεκριμένο βίντεο.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

“Είμαστε βαθιά απογοητευμένοι που αποσπάσματα από τη σειρά ‘Normal People’ χρησιμοποιήθηκαν με αυτό τον τρόπο” αναφέρει ο Ed Guiney, διευθυντής παραγωγής της σειράς στο Variety. “Είναι ταυτόχρονα καταπάτηση των πνευματικών δικαιωμάτων και έλλειψη σεβασμού στους ηθοποιούς που εμπλέκονται και εν γένει στη δημιουργική ομάδα.”

Το βίντεο αποσύρθηκε και στη συνέχεια ο πρόεδρος της Pornhub Corey Price δήλωσε στο ίδιο μέσο ότι το site είναι “απόλυτα συμμορφωμένο με το νόμο”. “Σεβόμαστε όλα τα αιτήματα των πνευματικών δικαιωμάτων και όταν εμπίπτουν στην αντίληψή μας τέτοιου είδους βίντεο στο site τα αποσύρουμε” πρόσθεσε.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Pornhub βουτάει στα νερά μιας υπόθεσης πνευματικών δικαιωμάτων για βίντεο που έχουν βρεθεί στην πλατφόρμα της. Το HBO τους έκανε μήνυση το 2016 έπειτα από την προβολή πολλαπλών ερωτικών σκηνών από την σειρά “Game of Thrones” στο site.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below