Πως θα σας φαινόταν να υπήρχε στο συρτάρι του κομοδίνου σας ένα sex toy το οποίο να απευθύνεται σε άνδρες, σε γυναίκες και σε ζευγάρια; Ουτοπικό; Πλέον είναι γεγονός.

Η νέα εποχή στα ερωτικά βοηθήματα τα θέλει no gender, πράγμα που σημαίνει ότι οι συσκευές ηδονής θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν από όλα τα φύλα με το ίδιο αποτέλεσμα. Το Enoki είναι ένα non binary ερωτικό παιχνίδι το οποίο μπορεί να προσφέρει ευχαρίστηση τόσο σε γυναίκες όσο και σε άνδρες ενώ κάνει και για ζευγάρια.

Πρόκειται ουσιαστικά για έναν δονητή που είναι κατασκευασμένος από υψηλής ποιότητας σιλικόνη και η γοητεία του προέρχεται από το πανέμορφο ABS σχήμα του και η τεχνολογία που διαθέτει είναι πολύ μπροστά από την εποχή του. Eίναι πολυτελής, έχει κομψό και μοντέρνο σχεδιασμό και αποδίδει τα μέγιστα όπως λένε όσοι τον δοκίμασαν.

Λόγω του μεγέθους του και του γεγονότος ότι είναι αδιάβροχος μπορεί να τον χρησιμοποιηθεί άφοβα στο μπάνιο. Ένα από τα μοναδικά χαρακτηριστικά του είναι η λειτουργία κορύφωσης (climax function), η οποία δίνει εκπληκτική ώθηση οδηγώντας το άτομο που τον χρησιμοποιεί σε μία ολοκληρωτικά εκστασιακή ατμόσφαιρα.