Η Kim Kardashian West θα γράψει ιστορία στις 4 Ιουνίου όταν θα λάβει το βραβείο Influencer του CFDA.  Περιγράφοντας γιατί – λες και χρειαζόταν κάποια εξήγηση – η Kardashian West επιλέχθηκε σύμφωνα με το CFDA (Council of Fashion Designers of America) αφού εκτός από το γεγονός ότι έχει πάνω από 200 εκατομμύρια followers σε όλα τα κοινωνικά της κανάλια, αλλά και μια σειρά από brands μόδα; και ομορφιάς συμπεριλαμβανομένων των KKW Beauty, KKW Fragrance, Kids Supply, Kimoji και της δικής της ιστοσελίδας kimkardashianwest.com.

“Την περασμένη δεκαετία, η Kim Kardashian West έχει κατακτήσει το νόημα της επιρροής στην ψηφιακή εποχή”, δήλωσε η πρόεδρος του CFDA Diane von Furstenberg σε δελτίο τύπου. Εκτός από την προώθηση των δικών της εμπορικών σημάτων, η Kardashian West συνεχίζει να εργάζεται και να προωθεί labels σε όλο το φάσμα της μόδας. Tη μια μέρα μπορεί να πρωταγωνιστεί σε μια καμπάνια Calvin Klein Jeans, και την επόμενη να περπατάει στο κόκκινο χαλί του Met Gala με ένα Vintage-inspired Versace φόρεμα.

Η Kardashian West αναμένεται να παραστεί στην τελετή CFDA στις 4 Ιουνίου στο Μουσείο του Μπρούκλιν. Τι θα φορέσει; θα το δούμε στις 4 Ιουνίου.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below