Από την πασαρέλα στην προπόνηση: Supermodels όπως η Bella και η αδερφή της Gigi Hadid, η Edie Campbell και η Frida Gustavsson τελευταία ξεκλέβουν όλο και περισσότερο χρόνο για ανέβουν στο αγαπημένο τους άλογο και ο λόγος είναι ξεκάθαρος. Η ιππασία δεν είανι μόνο ένας υπέροχος τρόπος διασκέδασης αλλά γυμνάζει και ολόκληρο το σώμα ανεπανάληπτα.

Άλλωστε η ιππασία αποτελεί όνειρο πολλών γυναικών, έτσι συνδεδεμένη όπως είναι με τα παραμύθια και τις ρομαντικές ταινίες της παιδικής μας ηλικίας, γιατί, λοιπόν, να μην γίνει πραγματικότητα; Σίγουρα το ίδιο σκέφτηκαν και τα διάσημα μοντέλα που ανεβάζουν αυτό τον καιρό τη μία μετά την άλλη φωτογραφία παρέα με τους πανέμορφους τετράποδους φίλους τους στο Instagram.

Αλλά μην νομίζετε ότι το μόνο που κάνουν είναι να χαμογελούν στο φακό και να περνάνε τέλεια με το άλογό τους. Η ιππασία αποτελεί σκληρή άσκηση για όλο το σώμα με την οποία καίει κανείς περίπου 400 θερμίδες την ώρα ανάλογα από τον βηματισμό ή το γκαλόπ του αλόγου, ενώ στα άλματα ο αριθμός αυτός αυξάνεται ακόμη περισσότερο. Γυμνάζονται περισσότερο εδώ οι μύες στην κοιλιά, την πλάτη και τους άνω μηρούς, ενώ υπάρχει ένα ακόμη πλεονέκτημα: η ιππασία βελτιώνει παράλληλα μία βελτιωμένη στάση του σώματος και μια υπέροχη σιλουέτα μαζί.

Κάτι ξέρουν τα διάσημα κορίτσια που την προτιμούν!

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below