Σε αυτές τις Εβδομάδες Μόδας, έχουμε ήδη δει μια τεράστια ποικιλία σε τσάντες και ενώ υπάρχουν πολλά νέα σχέδια που έχουν τραβηξει το ενδιαφέρον μας, υπήρξε μια ασυνήθιστη τάση που δεν μπορέσαμε να μην παρατηρήσουμε. Βλέποντας τις πασαρέλες των Tibi, Tory Burch και Rejina Pyo, είδαμε τα μοντέλα να κρατούν τις totes τους διπλωμένες στο μισό και και κοντά στο σώμα, αντί να κρέμονται στον ώμο τους.

Tibi
Η Tibi έδειξε μια μαύρη δερμάτινη tote φορεμένη σαν μεγάλο clutch, όπως και χρωματιστές  τσάντες κρατημένες χαμηλά στους μηρούς και με τα χερούλια γυρισμένα προς τα κάτω.
Tory Burch
Στον Tory Burch, ήταν μια πολύ παρόμοια ιστορία. Μεγάλες τσάντες, διπλωμένες και κρατημένες κοντά στο σώμα, αντί να φορεθούν στον ώμο.
Rejina Pyo
Και τέλος, στο show της Rejina Pyo αυτό το Σαββατοκύριακο, η σχεδιάστρια επιβεβαίωσε ότι δεν είναι πλέον cool να κρατάμε την τσάντα μας όπως συνηθίζουμε. Έδειξε μεγάλες δερμάτινες τσάντες διπλωμένες εντελώς στο μισό και έδειχναν σα να μην έχουν καν χερούλια.
Παρόλο που αυτή η τάση δεν είναι ιδιαίτερα πρακτική εάν έχεις πολλά πράγματα να μεταφέρεις μαζί σου, σίγουρα θα σε βοηθήσει να δώσεις ένα ενδιαφέρον twist στα αξεσουάρ σου και θα σου επιτρέψει να λανσάρεις με επιτυχία άλλη μία αμφιλεγόμενη τάση της μόδας, το shrobing-το ριγμένο στους ώμους παλτό αντί για φορεμένο κανονικά (shoulder+robing=shrobing).

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below