Σίγουρα έχουν παίξει ρόλο τα γονίδιά της, όμως η καθημερινή γυμναστική που δεν βγαίνει ποτέ από το πρόγραμμα της Jennifer Lopez είναι άλλος ένας παράγοντας στον οποίο οφείλει το καλλίγραμμο σώμα της με τις απίστευτες καμπύλες. Ένα σώμα που όλες οι γυναίκες έχουν ζηλέψει. Δεν είναι τυχαίο ότι όλα αυτά τα χρόνια πολλές προσπαθούν να μάθουν τα μυστικά της προπόνησης που ακολουθεί και να τα εφαρμόσουν ώστε να αποκτήσουν το θεαματικό αποτέλεσμα.

Και η JLo δεν χαλάει χατίρι. Η ίδια έχει μιλήσει σε συνεντεύξεις της για το γεγονός ότι λατρεύει τις δυναμικές ασκήσεις σώματος, το χορό και τις ασκήσεις που δίνουν έμφαση στη μυϊκή ενδυνάμωση, όπως η άσκηση στην πρέσα η οποία στοχεύει στο κάτω μέρος του κορμού και συγκεκριμένα γυμνάζει ταυτόχρονα  γλουτιαίους, δικέφαλους μηριαίους, τετρακέφαλους μηριαίους, γάμπες και προσαγωγούς.

Η Λατίνα σταρ πριν από λίγες ώρες μπήκε στο γυμναστήριο και αποφάσισε να μοιραστεί ένα δείγμα από του τι ακριβώς κάνει, ανεβάζοντας ένα σχετικό βίντεο στο λογαριασμό της στο Instagram. Καθισμένη στο μηχάνημα της πρέσας και με την καθοδήγηση του προσωπικού γυμναστή της, Dodd Romero, η Jennifer καταφέρνει να σηκώσει με τα πόδια της κιλά  που ούτε θα φανταζόμασταν ποτέ και μάλιστα με τόση άνεση, σαν να σηκώνει πούπουλα.

Στη λεζάντα του βίντεο η σταρ έγραψε «Άλλη μια Τρίτη. .. Μετά τη δουλειά, προπόνηση» και το post συγκέντρωσε περισσότερα από 1,5 εκατομμύρια likes, ενώ πολλοί θαυμαστές της σχολίασαν πως αποτελεί πραγματική έμπνευση για όλο τον κόσμο.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below