To 1957 o οίκος Givenchy δημιουργεί το L’ INTERDIT, το πρώτο άρωμα που αποτελεί τον ιδρυτικό μύθο στην ιστορία του οίκου, το οποίο ήταν αφιερωμένο στην πιστή φίλη του Hubert de Givenchy, Audrey Hepburn. Το 2018 ο οίκος άνοιξε ένα νέο κεφάλαιο, δημιουργώντας ένα πολύ δυναμικό Eau de Parfum, μια επανερμηνεία του απαγορευμένου για όσους τολμούν να αψηφήσουν τα συνηθισμένα και σήμερα αυτό το ταξίδι συνεχίζεται μέσα από το φωτεινό L’Interdit Eau de Toilette, που μας συστήνει.

Το L’Interdit Eau de Toilette του οίκου Givenchy αποτελεί την Έλξη του Απαγορευμένου. Μια υπενθύμιση ότι η τόλμη είναι το κλειδί για την ελευθερία. Οι τρεις master perfumers, Dominique Ropion, Anne Flipo και Fanny Bal, υπογράφουν αυτήν την εκδοχή του αρώματος που έχει μια μυστηριώδη καρδιά, που σαγηνεύει. Λουλουδάτο ξυλώδες και musky  σε απόλυτη  αρμονία με την συμφωνία λουλουδιών “Pavot” (ένα είδος παπαρούνας), αυξάνει τη λαμπρότητα της λουλουδάτης καρδιάς και συνδυάζεται με την ξυλώδη και έντονη δύναμη του Βετιβέρ και του Πατσουλί.

Το μπουκάλι του L’Interdit Eau de Toilette συνδυάζει τέλεια την κομψότητα με την απλότητα, πετυχαίνοντας την απόλυτη αρμονία, ενώ είναι εμπνευσμένο από τον ιδρυτικό μύθο του οίκου Givenchy, του 1957. Το διάφανο εφέ του αποκαλύπτει το φωτεινό nude χρώμα του αρώματος. Εντυπωσιακό είναι και το εμβληματικό, ασημί 4G logo του οίκου και ο ασημί φιόγκος.

Το πρόσωπο της καμπάνιας για το νέο άρωμα L’Interdit Eau de Toilette είναι η ηθοποιός Rooney Mara, η οποία σε καλεί να «σπάσεις» τους κανόνες και να ζήσεις μια μοναδική εμπειρία ελευθερίας μαζί του.

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below