H Selena Gomez είναι ευαίσθητη, αλλά αρκετά λογική και μαχήτρια. Πριν κάποιο καιρό είχε ενημερώσει τον κόσμο για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει με το αυτοάνοσο νόσημα λύκος και με τις θυσίες που έχει κάνει για να μην πέσει η ψυχολογία της.

Τα social media ήταν για εκείνη ανέκαθεν ένα μέσο επικοινωνίας και προώθησης της δουλειάς της, χωρίς να παραλείπει να ενημερώνει τους 160 εκατομμύρια ακολουθούς της για τους κινδύνους που εγκυμονούν στο διαδικτυακό χάος. Η ίδια καταδικάζει τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης για το αντίκτυπο στην ψυχική υγεία και την αυτοεκτίμηση των νέων. Εκτός από το προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, προσπαθεί να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο μέσα από άλλες πλατφόρμες. Στο podcast “Giving Back Generation” που παρουσιάζει ο φίλος της Raquelle Stevens, η Gomez συζήτησε το πώς αντιμετωπίζει τo body shaming, τους αγώνες με τον λύκο και πώς προστατεύει την ευτυχία της στο διαδίκτυο.

 

Voir cette publication sur Instagram

 

Une publication partagée par Selena Gomez (@selenagomez) le

«Έζησα για πρώτη φορά τo body shaming με τη διακύμανση του βάρους μου», ανέφερε η Gomez στο Elle. «Έχω λύκο και έχω προβλήματα με τα νεφρά και την αρτηριακή πίεση μου, έχω πολλά θέματα υγείας και για μένα αυτός ήταν ο λόγος που άρχισα πραγματικά να παρατηρώ περισσότερο την εικόνα του σώματός μου».

Η ίδια είναι πολύ προσεκτική με τις εικόνες που δημοσιεύει στις προσωπικές πλατφόρμες της, για να μειώσει τα ποσοστά αρνητικών σχόλιων.”Όταν προσπαθώ να δημοσιεύσω μηνύματα στα κοινωνικά μέσα είναι σημαντικό για μένα να σιγουρευτώ ότι είναι 100 τοις εκατό αυθεντικό και μόλις το δημοσιεύω, το δημοσιεύω. Τελείωσε! Αυτό είναι!” “Παρατήρησα πραγματικά πότε άρχισαν να μου επιτίθενται άνθρωποι για τις διακυμάνσεις του βάρους μου”, συνέχισε. “Μου πήρε πολύ χρόνο να το ξεπεράσω. Νομίζω ότι εμένα, αυτό με ενόχλησε λίγο”, αποκάλυψε.

 

Voir cette publication sur Instagram

 

Une publication partagée par Selena Gomez (@selenagomez) le

Η Selena Gomez προσπαθεί αρκετά να διαφοροποιήθεί από τους άλλους λογαριασμούς διατηρώντας την διαφορετικότητα και την ποιότητα του χαρακτήρα της. Η γνωστή ηθοποιός και τραγουδίστρια εξήγησε: “Θέλω οι άνθρωποι να έχουν καλή σχέση με τα κοινωνικά μέσα μαζικής ενημέρωσης.” “Βλέπω τόσες πολλές όμορφες κοπέλες και καταπληκτικούς διαφορετικούς χαρακτήρες και μετά απλά κατεδαφίζονται από μια εικόνα που προσπαθούν να κυνηγήσουν”, πρόσθεσε. “Θέλουν να είναι εντελώς διαφορετικοί άνθρωποι, αλλά δεν είναι έτσι μέσα τους. Κοιτάω τις σελίδες των άλλων ανθρώπων – ή συνήθιζα να το κάνω – και λέω εντάξει, πρέπει να διορθώσω τον εαυτό μου . ”

Αλλά το σημαντικό κομμάτι της ζωής είναι να την χαίρεσαι και ευτυχώς, η Gomez έχει μια διαφορετική προσέγγιση στα κοινωνικά μέσα τώρα. «Είμαι πολύ χαρούμενη που ζω τη ζωή μου», είπε.

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below