Το ροζ χρώμα είχε την τιμητική του στην 77η τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών, την πρώτη βραδιά βραβείων της νέας δεκαετίας, αλλά και στο after-party που ακολούθησε. Οι διάσημες celebrities πραγματοποίησαν στο φετινό red carpet μοναδικές εμφανίσεις, με beauty looks που ξεχώρισαν. Μεταξύ εκείνων που προτίμησαν το χρώμα που είναι συνδεδεμένο με τα ρομαντικά παραμύθια και τα κοριτσίστικα δωμάτια, ήταν και η Hailey Bieber.

Για το μακιγιάζ του μοντέλου επιστρατεύτηκε το δημιουργικό ταλέντο της make-up artist Denika Bedrossian. Η επιδερμίδα της Hailey Bieber έμοιαζε φυσική, φωτεινή και αψεγάδιαστη. Ελάχιστη ήταν η δόση λάμψης που προστέθηκε πάνω από τα ζυγωματικά και στα μάτια της, για το μακιγιάζ των οποίων εφαρμόστηκε μια glossy χρυσή σκιά. Για να επιτευχθεί η υγιής όψη στην επιδερμίδα, η Denika Bedrossian στόχευσε σε δύο πράγματα: την πολύ καλή ενυδάτωση και τη δημιουργία μιας υπέροχης βάσης πρώτα κάνοντας priming κι έπειτα χρησιμοποιώντας ένα κατάλληλο προϊόν. Για το λόγο αυτό όπως η ίδια αποκάλυψε, εμπιστεύτηκε το Complexion Rescue Hydrating SPF25 Foundation Stick της εταιρείας bareMinerals, το οποίο άπλωσε στην επιδερμίδα του μοντέλου με τα δάχτυλά της. Αρχικά, γύρω από τα μάτια και τη μύτη κι έπειτα σε όλο το πρόσωπο. Το επόμενο βήμα ήταν να εφαρμόσει με ένα fluffy πινέλο λίγη ποσότητα διάφανης πούδρας για να «κλειδώσει» το χρώμα.

SplashNews.com

Η make-up artist Denika Bedrossian θέλησε να τονίσει τα καλοσχηματισμένα χείλη της Hailey Bieber δίνοντας έμφαση σε αυτά και κάνοντας τα super juicy, έτοιμα για φίλημα. Για το αποτέλεσμα αυτό, χρησιμοποίησε κραγιόν σε berry – ροζ απόχρωση, που όπως έγραψα και παραπάνω, ήταν η κορυφαία επιλογή της βραδιάς για πολλές διασημότητες.  Το look της Hailey Bieber ήταν απόλυτα σέξι και νεανικό. Η make-up artist Denika Bedrossian χρησιμοποίησε το bareMinerals Mineralist Hydra-Smoothing Lipstick με κωδικό χρώματος Fortitude και το εφάρμοσε με ταμποναριστές κινήσεις στα χείλη του μοντέλου ώστε το χρώμα να μοιάζει ελαφρώς ξεθωριασμένο.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below