Ίσως φταίει το γεγονός πως τα καθημερινά μας outfits αποτελούνται κυρίως από κολάν και φούτερ ή το γεγονός ότι οι περισσότερες συναναστροφές μας γίνονται μέσω κάμερας, αλλά τα χτενίσματα που επιλέγουμε όλες την τελευταία χρονιά, δεν θυμίζουν και πολύ εκείνα των προηγούμενων.

Και είναι λογικό, αφού πρώτον τα κομμωτήρια είναι κλειστά και δεύτερον μένουμε μόνιμα κλεισμένοι στο σπίτι, βλέποντας μόνο τα άτομα που ζουν μαζί μας. Ακριβώς για αυτό, τα εύκολα, γρήγορα χτενίσματα έχουν γίνει απίστευτα δημοφιλή και μαζί τους όλα τα αξεσουάρ που κάνουν τα μαλλιά μας να δείχνουν πιο περιποιημένα χωρίς κόπο, όπως οι στέκες, τα scrunchies και τα κλάμερ.

Το πιο πρόσφατο trend που «γεννήθηκε» μέσα από αυτή την κατάσταση είναι τα λεπτά πλεξιδάκια στο μπροστινό μέρος των μαλλιών, τα οποία επιλέγουν και πολλές celebrities. Η Alexa Chung, η Hailey Bieber, η Dua Lipa, η Bella Hadid και η διάσημη hairstylist Justine Marjan τα αγαπούν, κάνοντας ελαφρώς διαφορετικές εκδοχές του χτενίσματος που ταιριάζει στο δικό τους στιλ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DUA LIPA (@dualipa)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη justine marjan (@justinemarjan)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bella 🦋 (@bellahadid)

Το ίδιο μπορείς να δοκιμάσεις κι εσύ για το επόμενο zoom call που έχεις προγραμματίσει, αφού δεν θα σου πάρει πάνω από ένα με δύο λεπτά για να το κάνεις, ενώ ανάλογα με το τι θα το συνδυάσεις, μπορεί να δείξει boho, ρετρό κοκ και θα φαίνεται σαν να έχεις καταβάλει περισσότερη προσπάθεια από ότι στην πραγματικότητα.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below