Στα βραβεία SAG 2020 βρέθηκε στις 19 Ιανουαρίου η διάσημη λατίνα, συνοδευόμενη από τον Alex Rodriguez, καθώς ήταν υποψήφια στην κατηγορία Καλύτερη Ερμηνεία Γυναίκας Ηθοποιού σε β’ ρόλο για την ταινία “Hustlers”.

Η Jennifer Lopez έκανε άλλη μια κομψή στιλιστική εμφάνιση, με άρωμα από το παλιό Hollywood, επιλέγοντας μια μαύρη, off-the-shoulder τουαλέτα του Λιβανέζου σχεδιαστή George Hobeika, η οποία στο πίσω μέρος της είχε έναν τεράστιο φιόγκο με ουρά. Την απαραίτητη λάμψη έδωσαν τα υπέροχα, statement κοσμήματα του αμερικανικού οίκου Harry Winston που ξεπερνούσαν σε αξία τα 9 εκατομμύρια δολάρια, ενώ το look ολοκλήρωσε το μαύρο τσαντάκι της.

Καθώς η σταρ πόζαρε στις κάμερες των φωτογράφων εκείνο που επίσης πρόσεξα ήταν το μανικιούρ της, που είχε σαν βασικό χαρακτηριστικό τη διακριτική λάμψη και τον ουδέτερο τόνο, ώστε να ταιριάζει άψογα στο στιλ που επέλεξε και να διατηρεί την ισορροπία.

Ο άνθρωπος που επιμελήθηκε για άλλη μια φορά τα άκρα της ήταν ο ??? ??????, ο οποίος μοιράστηκε μέσα από το λογαριασμό του στο Instagram τα βήματα που ακολούθησε για να δημιουργήσει  αυτό το μανικιούρ.  Όπως μπορείς να δεις και στη φωτογραφία παρακάτω, τα νύχια της Lopez ήταν μακριά και για το σχήμα τους προτιμήθηκαν οι στρογγυλεμένες γωνίες. Ο ??? ??????  εφάρμοσε αρχικά ένα ημιδιάφανο nude βερνίκι μετά τη βάση για το μανικιούρ και στη συνέχεια κάλυψε αυτό το χρώμα με ένα βερνίκι σε σαμπανιζέ απόχρωση με στοιχεία λάμψης, ώστε να προσθέσει την κατάλληλη ποσότητα και να χαρίσει glam αποτέλεσμα στα χέρια της σταρ. Το μόνο που πρέπει να εφαρμόσεις επιπλέον είναι το top coat και έχεις αντιγράψει το μανικιούρ της Lopez για τα SAG Awards 2020.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below