Η βασιλική οικογένεια ανακοίνωσε τελικά ένα σχέδιο για το μέλλον του Πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle το Σάββατο – αλλά κάποιες λεπτομέρειες, φαίνεται ότι ακόμα πρέπει να διευθετηθούν. Ακόμα στο μεταξύ, υπάρχει αρκετή κανονική δουλειά που πρέπει να γίνει. Χθες βράδυ ο Πρίγκιπας William και η Κate Middleton  παρευρέθηκαν σε δεξίωση στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ, που πραγματοποιήθηκε για να γιορτάσει την Επίσκεψη Κορυφής Ηνωμένου Βασιλείου-Αφρικής.

Για τη σημαντική περίσταση, η Kate φόρεσε ένα φόρεμα από την Needle and Thread, σε συνδυασμό με κόκκινες Gianvito Rossi γόβες και ένα μικρό clutch bag.

 

Getty Images

Η Σοφία, Κόμισσα του Ουέσσεξ, στήριξε με την παρουσία της τους Cambridges στην δεξίωση φορώντας επίσης ένα εκπληκτικό κόκκινο φόρεμα.

Όσο για τη Δούκισσα Κate, το κόκκινο είναι μια ασυνήθιστη επιλογή λαμβάνοντας υπόψη την αγάπη της για πιο neutral σύνολα. Ενδιαφέρον όμως είναι και το ότι υπάρχει ένας άγραφος κανόνας, σύμφωνα με τον οποίο όλοι οι βασιλείς πρέπει να φορούν ουδέτερα χρώματα (μπεζ, μπλε, μαύρο) όταν συμμετέχουν σε ένα δημόσιο event με τη βασίλισσα Ελισάβετ Β ‘. Ο λόγος γι ‘αυτό είναι ότι η Βασίλισσα πρέπει να ξεχωρίζει και να διευκολύνει τους επισκέπτες να την εντοπίσουν στο πλήθος.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below