Μπορεί ολόκληρος ο πλανήτης να βιώνει μια σκληρή πραγματικότητα εξαιτίας του νέου κορωνοϊού, όμως το βέβαιο είναι πώς αυτό που φέρνει τη χαρά σε κάθε σπίτι την περίοδο της κοινωνικής απομόνωσης είναι ένα: τα παιδιά. Το ίδιο συμβαίνει και στην περίπτωση του Πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle, οι οποίοι προσπαθούν να βρουν την ισορροπία στη νέα τους ζωή στο Λος Αντζελες, μαζί με τον γιο τους, Archie.

Πηγή από το κοντινό περιβάλλον της οικογένειας ανέφερε στο αμερικανικό People, ότι ο μόλις 10 μηνών Archie δείχνει πάρα πολύ ευτυχισμένος στη νέα του καθημερινότητα και το νέο περιβάλλον. “Οπως όλοι έχουν προσαρμοστεί στην κοινωνική απομόνωση, είναι ασφαλής. Ο Archie βγάζει τα πρώτα του δοντάκια και είναι ένα πολύ χαρούμενο μωρό.”

Ενώ άλλη πηγή δήλωσε στο E!News ότι ο Πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle κάνουν το καλύτερο δυνατό και απολαμβάνουν τις ώρες που περνούν μαζί σαν οικογένεια. Πρόσθεσε μάλιστα και τον τρόπο με τον οποίο έχουν αποφασίσει να τον ψυχαγωγούν και φαίνεται ότι του αρέσει πολύ. “Ο Archie λατρεύει να κάνει FaceTime με άλλα μικρά παιδιά που γνωρίζουν και να παίζει έτσι με αυτά!”

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below