Το διάσημο βασιλικό ζεύγος έχει αφήσει τα αποτυπώματά του στην παγκόσμια κοινότητα είτε λόγω των συχνών του ταξιδιών, είτε λόγω των γλυκύτατων παιδιών του, είτε λόγω των κοινών τους φωτογραφιών σε μια πιο ανάλαφρη διάθεση. Σήμερα, ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton έχουν την ένατη επέτειο του γάμου τους. Ένας μικρός απολογισμός αυτών των 9 χρόνων θα μπορούσε να περιλαμβάνει σίγουρα τα 3 τρία τους παιδιά – πρίγκιπας George, πριγκίπισσα Charlotte και πρίγκιπας Louis – , τα πολλά φιλανθρωπικά ταξίδια τους σε όλο τον κόσμο, τις πολύκροτες κοινές εμφανίσεις του ζεύγους σε επίσημες εκδηλώσεις και τέλος τις αμέτρητες προσωπικές στιγμές, που ανεβάζουν στον προσωπικό / βασιλικό τους λογαριασμό στο Instagram.

Έτσι αποφασίσαμε να συλλέξουμε κάποια έντονα στιγμιότυπα του βασιλικού ζεύγους κατά τη διάρκεια αυτών των 9 χρόνων, για να σου υπενθυμίσουμε έστω κι λίγο την πορεία του ζευγαριού σε κοινό και σε προσωπικό επίπεδο.

1. 2020 – Φιλανθρωπικό ταξίδι στο Δουβλίνο στην Ιρλανδία

Το ζεύγαρι επισκέφτηκε το Κέντρο Έρευνας για τη χλωρίδα και πανίδα Teagasc, στις 4 Μαρτίου 2020 κοντά στο Δουβλίνο της Ιρλανδίας. Ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ πραγματοποιήσαν επίσημη επίσκεψη στην Ιρλανδία κατόπιν αιτήματος του Γραφείου Εξωτερικών και Κοινοπολιτείας. Το ζευγάρι επιλέγει πολύ συχνά επισκέψεις σε χώρους που ενθαρύννουν την οικολογική προστασία.

2. 2019 – Το ζευγάρι στο Πακιστάν

Ο πρίγκιπας William και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ επισκέπτονται το Τζαμί Badshahi κατά τη διάρκεια της βασιλικής τους περιοδείας στο Πακιστάν στις 17 Οκτωβρίου 2019 στο Λαχόρη, Πακιστάν. Εδώ η εμφάνιση της Kate Middleton απέσπασε διθυραμβικές κριτικές.

3. 2018 – Χριστουγεννιάτικο πάρτι

Ο πρίγκιπας William και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ ετοιμάζονται να κάνουν ένα χριστουγεννιάτικο πάρτι για να περάσουν ένα μήνυμα υποστήριξης για αυτούς που υπηρετούν στην Κύπρο και τις οικογένειές τους κατά την εορταστική περίοδο, στο Παλάτι του Κένσινγκτον στις 4 Δεκεμβρίου 2018 Λονδίνο, Αγγλία. Περίπου 7.500 στρατιωτικοί είχαν έρθει από το εξωτερικό για αυτό το πάρτι.

4. 2017 –   Σε φιλανθρωπικό μαραθώνιο

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και ο Δούκας του Κέιμπριτζ σε προσπάθεια να ενθαρρύνουν τους δρομείς, καθώς ξεκινούσε ο Μαραθώνιος Virgin Money London στις 23 Απριλίου 2017 στο Λονδίνο της Αγγλίας. Η εκστρατεία The Heads Together για την ψυχική υγεία, με επικεφαλής τον τον δούκα και τη δούκισσα του Κέιμπριτζ και τον Prince Harry, είναι ένα έτησιο φιλανθρωπικό event με μαραθώνιο – ένα από τα πιο σημαντικά στο Ηνωμένο Βασίλειο.

5. 2016 – Σε λειτουργία μαζί με την κόρη τους πριγκίπισσα Charlotte

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ και ο Πρίγκιπας William παρέα με την Πριγκίπισσα Charlotte φθάνουν για να παρακολουθήσουν τη Λειτουργεία στην Εκκλησία του Αγίου Μάρκου την ημέρα των Χριστουγέννων στις 25 Δεκεμβρίου 2016 στο Bucklebury, στο Berkshire. Η μικρή Charlotte είχε κλέψει την παράσταση.

6. 2015 – Ημερήσια εκδρομή στη Σκωτία

Ο Δούκας του Κέιμπριτζ και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ αναχωρούν μετά την επίσκεψή τους στο θέατρο Dundee Rep ως μέρος μιας ημερήσιας εκδρομής στην πόλη της Σκωτίας στις 23 Οκτωβρίου 2015 στο Νταντί της Σκωτίας.

7. 2014 – Σε θεατρική παράσταση στο Royal Variety Performance

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η σύζυγός του Kate Middleton παρευρίσκονται σε Royal Variety Performance στο London Palladium στις 13 Νοεμβρίου 2014 στο Λονδίνο, Αγγλία. Τα μέσα κατακλείστηκαν με την εν λόγω εμφάνιση και την chic αισθητική της δούκισσας του Κέιμπριτζ.

8. 2013 – Στη βάπτιση του γιου τους, George

Το ζεύγος μιλάει στη βασίλισσα Ελισάβετ Β ‘, καθώς κρατάνε τον γιο τους, Πρίγκιπα George, αγκαλιά στο βασιλικό Παρεκκλήσι στο παλάτι του St James – λίγο πριν τη βάπτιση του τρίμηνου γιου τους στις 23 Οκτωβρίου, 2013 στο Λονδίνο. Ο πρωτότοκος γιος του βασιλικού ζεύγους είναι και ο 3ος κατά σειρά διάδοχος του βασιλικού θρόνου.

10. 2012 – Η έγκυος Kate Middleton πηγαίνει στο νοσοκομείο

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η έγκυος σύζυγός του Kate Middleton έφυγαν από το νοσοκομείο του King Edward VII, όπου η Δούκισσα υποβλήθηκε σε θεραπεία για οξεία πρωινή αδιαθεσία (Hyperemesis Gravidarum) στις 06 Δεκεμβρίου 2012 στο Λονδίνο της Αγγλίας. Τα media εκείνη την εποχή είχαν κατακλειστεί με κάθε λογής εικασίες.

11. 2011 – Ταξίδια στη Δανία με τη UNICEF

Το ζευγάρι καταφτάνει στην Κοπεγχάγη για να επισκεφθεί το κέντρο παροχής έκτακτης ανάγκης της UNICEF στις 2 Νοεμβρίου 2011 με τη συνοδεία της πριγκίπισσας Μαίρης της Δανίας. Το ζευγάρι κάνει πολλές κοινές εμφανίσεις – επισήμως τώρα πια – και πολλά ταξίδια παγκοσμίως.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below