Χτίζουν ένα πιο προσωπικό και πιο προσιτό προφίλ και αυτό φαίνεται από σχεδόν όλες τους τις κινήσεις. Ο Πρίγκιπας William και η Kate Middleton, ακολουθώντας τα βήματα των Harry και Meghan έχουν γίνει σαφέστατα πιο επικοινωνιακοί, γνωρίζοντας πως αυξημένη δημοτικότητα χωρίς έκθεση δεν υφίσταται.

Στην προκειμένη περίπτωση, τις τελευταίες ώρες σχολιάζεται έντονα το γεγονός ότι ο Πρίγκιπας William μίλησε σε ένα ντοκιμαντέρ με αφοπλιστική ειλικρίνεια για τη ζωή του όπως διαμορφώθηκε από τη στιγμή που έγινε πατέρας. Στο «Football, Prince William and our Mental Health» όπως τιτλοφορείται και θα κάνει πρεμιέρα στις 28 Μαΐου, συζήτησε με τον πρώην ποδοσφαιριστή Marvin Sordell και εν μέσω εξομολογήσεων εκατέρωθεν, ο Sordell παραδέχθηκε πως είχε χρόνια κατάθλιψη ενώ μεγάλωσε χωρίς τον πατέρα του. Από την πλευρά του ο William έδειξε να συμπάσχει με το δικό του τρόπο: «Το να αποκτάς παιδιά είναι η πιο καθοριστική στιγμή στη ζωή, πραγματικά είναι… Νομίζω ότι όταν έχεις βιώσει κάτι τραυματικό- ο πατέρας σου που δεν ήταν εκεί, η μητέρα μου που πέθανε όταν ήμουν μικρός- τα συναισθήματα επιστρέφουν αστραπιαία. […] Μπορώ να συμμεριστώ απόλυτα σε αυτό που λες για τα παιδιά. Είναι από τις πιο εκπληκτικές στιγμές της ζωής, αλλά και μία από τις πιο τρομακτικές στιγμές», τόνισε.

Παράλληλα, φρόντισε να προσθέσει πόσο καλό του έχει κάνει ο γάμος του με την Kate Middleton: «Με την Kate στηρίζουμε ο ένας τον άλλον και περνάμε αυτές τις στιγμές μαζί και κατά κάποιο τρόπο μαθαίνουμε και εξελισσόμαστε μαζί». Αξίζει να σημειωθεί ότι το εν λόγω ντοκιμαντέρ δημιουργήθηκε με αφορμή την καμπάνια Heads Up που βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στην αγάπη του κόσμου στο ποδόσφαιρο για να μπορέσει να ευαισθητοποιηθεί αναφορικά με την ψυχική υγεία των ανδρών.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below