Στην τελευταία selfie της Λατίνας τραγουδίστριας, οι θαυμαστές παρατήρησαν ότι ένας άντρας με μάσκα κρύβεται στο πίσω μέρος του γυμναστηρίου της Lopez. Η ταυτότητά του δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί, ούτε έχει εξηγηθεί η παρουσία του. Οι ακόλουθοι του Instagram ήταν μπερδεμένοι περισσότερο από ποτέ.

“Ποιος είναι αυτός ο τύπος δεμένος πίσω;” έγραψε κάποιος. “Ποιος είναι αυτός στο ύψος του ώμου σου;” ένας άλλος σχολίασε. “Γιατί υπάρχει ένας άνθρωπος με το στόμα του κλειστό πίσω σου;” ένα τρίτος έγραψε.

Εδώ είναι ο άγνωστος μασκοφόρος, για να το δεις κι εσύ:

Instagram

Και εδώ είναι η πλήρης λήψη:

Πολλά sites έκαναν τις εικασίες τους σχετικά με την παρουσία του μασκοφόρου, αλλά η ταυτότητά του παραμένει μυστήριο. Ίσως είναι κηπουρός; Καθαριστής παραθύρων; Baby sitter; Χρειαζόμαστε απαντήσεις, J.Lo!

Η Lopez έδωσε μια συνέντευξη στην Entertainment Tonight νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα, όπου μοιράστηκε τα μελλοντικά της σχέδια γάμου και πώς θα είναι ο πρώτος χορός της με τον αρραβωνιαστικό της, Alex Rodriguez. “Λοιπόν, υπάρχουν πολλά διαφορετικά στυλ. Θα είναι μεγάλη παραγωγή”, είπε η Lopez. “Δεν ξέρω που θα καταλήξουμε ακόμα.”

Ο Rodriguez μίλησε για το πώς προγραμματίζουν το γάμο του κατά τη διάρκεια της καραντίνας στο Entertainment Tonight. “Είχαμε μια συνάντηση στο Zoom με την υπεύθυνη του γάμου, για να μάθουμε απλά πώς θα είναι η κατάσταση τους επόμενους 12 μήνες και έχουμε καταλήξει σε τρεις ή τέσσερις διαφορετικές παραλλαγές του για το πώς θα είναι ο γάμος μας”, είπε. “Έπρεπε να λάβουμε υπόψιν όλες τις παραμέτρους – είτε πρόκειται για τον προγραμματισμό είτε για τα οικονομικά. Επομένως, πρέπει να είμαστε πολύ ρευστοί, να σκεφτόμαστε και να ξανασκεφτόμαστε πολύ προληπτικά. “

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below